Mezoterapia, tratamentul meu anti-aging preferat: ce rezultate am obtinut

1
De Andreea Raicu
18 nov. 2020

Sa am o piele frumoasa in mod natural este una dintre prioritatile mele. Mezoterapia este o procedura supranumita „cocktailul frumusetii”, care mi-a facut tenul sa arate minunat, asa ca m-am gandit sa iti povestesc mai multe.

Dupa cum bine stii, sunt una dintre persoanele care cred ca somnul odihnitor, sportul si dieta sanatoasa sunt factori esentiali in aspectul pielii noastre si mentinerea tineretii. Insa in mod regulat fac cateva tratamente de infrumusetare care sa-i dea un „boost” de energie tenului meu. Bineinteles ca toate cremele si serumurile pe care le aplic sunt si ele importante in rutina mea, insa tratamentele profesionale sunt „cu un pas inainte” – mai concentrate, ceea ce inseamna ca ofera rezultate mai rapide.

Mezoterapia este unul dintre ele. Probabil ca ai auzit de aceasta procedura si ai mai auzit ca doare. Si daca ti-e frica de ace, ca si mie, poate vei fi reticenta la inceput, insa exista o solutie pentru noi, cele care suportam mai greu durerea: crema anestezica. Functioneaza perfect si nu simti nimic. O aplici cu 30 de minute inainte si esti gata de procedura.

Plus ca acul cu care se injecteaza e foarte subtire, asa ca nu are de ce sa-ti fie teama. Terapia consta in microinjectari care livreaza in piele ingrediente cu rol de revitalizare, hidratare si rejuvenare.

Recunosc ca atunci cand vine vorba de orice interventie de acest gen, sunt extrem de sceptica, pentru ca nu prea las pe oricine sa se atinga de tenul meu…

Insa dupa multe tratamente non-invazive pe care le-am facut la Clinica Elos Skin&Laser Center am hotarat sa incerc mezoterapia si m-am indragostit de ea.  Nu imi venea sa cred cum imi arata pielea dupa o singura sedinta!

Cum se realizeaza procedura?

Sunt sigura ca esti curioasa, asa ca iti voi explica in detaliu despre ce este vorba, pentru ca si eu am avut nevoie de cat mai multe detalii inainte de a incepe sedintele de mezoterapie. Am pus foarte multe intrebari, pentru ca e important pentru mine sa stiu ca procedura e sigura si ca se folosesc ingrediente de calitate. Asa cum spuneam, terapia consta in microinjectari cu acid hialuronic nereticulat, o inovatie pentru domeniul estetic, si asta pentru ca foloseste un produs unic pe piata – Fillmed NCTF® 135 HA.

Specialistii Fillmed au conceput o substanta unica, compusa din 53 de ingrediente active (acid hialuronic, vitamine, antioxidanti, aminoacizi, peptide), care are menirea de a schimba radical aspectul tenului si de a preveni aparitia ridurilor. Si poti sa ma crezi pe cuvant ca functioneaza.

Ce m-a convins sa apelez la mezoterapie?

Este o procedura ce imbunateste aspectul pielii in mod natural, reface nivelul de hidratare, stimuleaza activitatea celulara si productia de colagen si elastina. Asta inseamna ca volumul tegumentul este imbunatatit, liniile fine si ridurile sunt estompate, iar pielea devine mai ferma si mai elastica, fara aspect „lasat”.

Un alt lucru care mi-a placut este faptul ca pot vedea, cum spuneam, rezultate chiar si dupa o singura sedinta: pielea mea devine mai uniforma, mai luminoasa si revigorata. Iar dupa trei saptamani observ deja mai multa fermitate, in timp ce liniile fine devin mai putin vizibile.

Trebuie sa recunosc, apreciez substanta Fillmed NCTF® 135 HA, pe care cei de la clinica Elos Skin&Laser Center o folosesc pentru a realiza procedura de mezoterapie, pentru ca imi ofera toate acele ingrediente pretioase pe care pielea mea le iubeste: vitamine, aminoacizi, antioxidanti, peptide si nano-peptide. Un cocktail al frumusetii in toata regula!

Acestea au rolul de a hidrata si revitaliza pielea, de a stopa efectele imbatranirii premature si de a conferi un efect de rejuvenare pe care il pot vedea in scurt timp. In plus, am mai observat un beneficiu dupa sedintele mele de mezoterapie: si porii sunt micsorati, astfel ca tenul este mai neted si mai catifelat chiar de la prima sedinta. Este un tratament pe care eu il fac regulat, iar specialistii de la Elos Skin&Laser Center recomanda 3-5 sedinte pentru o transformare cu adevarat spectaculoasa a pielii.

Vrei sa stii daca mezoterapia e potrivita pentru tenul tau? Iata cateva dintre efectele sale dovedite:
  • hidrateaza tesuturile in profunzime
  • elimina ridurile
  • rejuveneaza pielea imbatranita
  • imbunatateste sistemul circulator
  • reface nuanta sanatoasa a pielii
  • modeleaza forma sau conturul fetei
  • ajuta la recuperarea post-operatorie: cicatrici, semne inestetice ramase pe piele
  • imbunateste structura pielii.

Unul dintre motivele pentru care am ales mezoterapia, pe langa serumurile si cremele pe care le folosesc, este modalitatea prin care ingredientele benefice ajung in piele: prin microinjectare, ceea ce inseamna ca patrund mai profund si actioneaza mai rapid, in comparatie cu cele pe care le contin serumurile aplicate topic.

Daca te-am facut curioasa si vrei sa incerci si tu procedura, programeaza-te la Clinica Elos si stai de vorba cu echipa lor formata din medici dermatologi specializati in tratamentul de mezoterapie, care iti vor raspunde la toate intrebarile.

Toata echipa e minunata, sunt niste oameni foarte calzi si super pro. Si daca vrei sa mergi la acelasi doctor la care fac mezoterapie, cand te programezi intreaba de dr. Filis Demirgean. She’s my rockstar!

Foto: Alex Rosieanu