NOU pe shop – Am lansat Body Blitz, un program de fitness pentru abdomen plat si posterior ferm

body blitz andreea raicu
1
De Andreea Raicu
3 mart. 2021

Impreuna cu antrenorul meu personal, Florin Cujba, am lansat Body Blitz, un program de fitness pentru acasa care te ajuta sa-ti tonifici abdomenul si sa obtii un posterior ferm si ridicat.

Te-ai saturat sa-ti ascunzi abdomenul sub bluze largi sau sa-ti cumperi pantaloni cu o marime mai mari ca sa te incapa in talie? Nu esti singura. Grasimea de pe abdomen este o problema majora – daca nu cea mai mare – pentru multe femei si barbati deopotriva. Nu pot sa-ti spun de cate ori am fost intrebata cum imi mentin abdomenul plat si care e cea mai buna dieta pentru a scapa de centimetri in plus. 

Daca telul tau este sa scapi de burtica pe termen lung, trebuie sa-ti spun ca dietele stricte si infometarea nu te vor ajuta. Ai nevoie de schimbarea stilului de viata si de un program de sport care sa te ajute. 

De aceea, atunci cand Florin m-a intrebat care sa fie tema noului nostru program de sport, nu am stat mult pe ganduri si i-am sugerat sa incercam exercitii care targeteaza abdomenul si posteriorul. Silueta feminina de clepsidra – abdomen plat si posterior ferm, ridicat – este telul multor femei si pot intelege si de ce. 

In plus, trebuie sa recunosc ca motivul principal pentru care am ales sa dedic un intreg program de sport zonei mediane a corpului este faptul ca stiu cat de periculoase sunt pentru femei kilogramele in plus din aceasta zona – atat pentru sanatate, cat si pentru fertilitate. Si mai stiu si cat de greu sunt de dat jos. Greu, dar nu imposibil… dupa cum vei descoperi incercand antrenamentele din programul Body Blitz 😉

Partea cea mai buna e ca, daca-ti cumperi programul pana pe 9 martie inclusiv, ai parte de bonusuri de nerefuzat 😉 Pe langa cele 12 antrenamente din program (6 pentru abdomen si 6 pentru picioare si fund), vei mai primi – COMPLET GRATUIT – si:

  • programul de fitness si nutritie Body Balance, care contine 10 antrenamente de tip circuit si 4 antrenamente cu exercitii pentru durerile de spate
  • Un ebook cu sfaturile si trucurile mele pentru abdomen plat
  • O meditatie ghidata de scanare a corpului, care te ajuta sa te relaxezi si sa scapi de tensiunea din corp

Toate acestea la doar 247 lei! 

Click aici pentru a-ti cumpara programul si a beneficia de bonusuri 😉

Daca te-am convins, te astept sa ne antrenam impreuna. Exercitiile usor de facut acasa, in parc, oriunde simti! Si nu uita, actiunile de azi sunt rezultatele de maine 😉

Foto: Tiberiu Arsene