Jasmina Iantu, modelul noii mele colectii de hanorace

jasmina iantu andreea raicu hanorace
1
De Andreea Raicu
25 sept. 2020

Jasmina Iantu face ca noile mele hanorace sa arate al naibii de bine!

Daca cineva mi-ar fi spus in urma cu 15 ani, cand prezentam emisiunea Big Brother impreuna cu Virgil Iantu la Prima TV, ca la un moment dat nu voi mai lucra in televiziune, ca voi avea business-ul meu propriu si colectia mea de haine, tricouri si hanorace si ca fiica lui Virgil, Jasmina, care nici macar nu era in plan la momentul respectiv, va poza pentru ele, n-as fi crezut lucrul asta nici macar o secunda.

Dar cum viata este plina de surprize si se incapataneaza sa-mi demonstreze in fiecare zi ca niciodata nu trebuie sa spui niciodata, dupa 15 ani lucrurile exact asa s-au intamplat.

jasmina iantu andreea raicu hanorace

Hanorac albastru All you need is less, 315 lei; Hanorac roz I am enough, 315 lei; ambele disponibile pe shop.andreearaicu.ro

Cand Virgil m-a sunat sa ma intrebe daca nu vreau ca Jasmina sa pozeze pentru o colectie de-a mea…

…am acceptat dintr-o suflare si-ti spun imediat si de ce. Intotdeauna mi-a placut Jasmina – si nu doar pentru ca este fata unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei. E o fata extrem de frumoasa si extrem de naturala, iar pe langa asta este si extraordinar de bine crescuta, lucru care nu ma mira, avand in vedere ca il mosteneste pe Virgil, care are niste principii de viata si valori foarte bine definite.

Acesta este si motivul pentru care eu si Virgil ne-am apropiat foarte tare in timp si am devenit prieteni foarte buni si in continuare suntem, chiar daca nu mai suntem colegi de televiziune si nu ne mai vedem la fel de des ca inainte.

Chiar daca eu am parasit televiziunea, ma bucur ca Virgil a ales sa nu o faca, pentru ca stiu cat de mult il pasioneaza aceasta industrie si cat de mult suflet pune in toate proiectele sale. Sunt extrem de fericita ca-l pot urmari in continuare si recunosc ca ma uit la Castiga Romania, emisiunea moderata de el si difuzata pe canalul TVR 2, ori de cate ori am ocazia.

Dar revenind la Jasmina, cand am sunat-o ca sa o rog sa pozeze pentru noua mea colectie de hanorace a fost foarte entuziasmata de idee. Pentru ca stiam ca era la prima ei sedinta foto, am fost alaturi de ea, pentru ca imi doream sa o ajut pe cat posibil.

Nici macar n-a fost nevoie!
jasmina iantu andreea raicu hanorace

Hanorac galben All you need is less, 315 lei; Hanorac alb Yoga now Wine later, 315 lei; ambele disponibile pe shop.andreearaicu.ro

Este extrem de fotogenica si naturala – lucru care se poate vedea cu ochiul liber – dar si dezinvolta si relaxata in fata camerei. Recunosc ca m-a surprins in cel mai placut mod, pentru ca s-a comportat exemplar si profesionist – ai fi zis ca face asta dintotdeauna!

Un alt lucru pe care l-a mostenit de la tatal ei: punctualitatea! Mi-aduc aminte ca mergeam la evenimente cu Virgil si noi doi eram intotdeauna primii: organizatorii inca mai aranjau lucrurile si noi eram deja acolo, pregatiti si punctuali.

Sper sa va placa noua mea colectie si sper sa o urmariti pe Jasmina – prevad ca va avea o cariera minunata in modelling daca va alege sa continue pe acest drum šŸ˜‰

Foto: Alex Galmeanu