Nu stii ce sa porti la petrecerile de Sarbatori? Te astept in showroom-ul Amalin pentru a alege impreuna tinutele perfecte

1
De Andreea Raicu
6 dec. 2023

Draga mea, a venit din nou acea perioada a anului incarcata de magie!

Se simte deja atmosfera de sarbatoare si cu siguranta astepti cu nerabdare sa participi la evenimentele si petrecerile de sarbatori. Eu, cel putin, sunt foarte entuziasmata si imi fac deja in minte un plan legat de tinutele pe care le voi purta.

Pentru ca da, din aceasta magie a lunii decembrie face parte si alegerea acelor tinute superbe, pe care asteptam cu nerabdare sa le purtam. Stiu ca nu este deloc usor, mai ales ca iti doresti sa arati spectaculos, dar in acelasi timp sa te simti excelent in pielea ta. Tocmai de aceea am o surpriza pentru tine!

Daca nu stii inca ce sa porti la petrecerea de Craciun a companiei, la masa festiva alaturi de familie, la intalnirile Secret Santa cu prietenii sau la petrecerea de Revelion, am o veste foarte buna.

M-am gandit sa-ti fiu alaturi in alegerea tinutei perfecte, in care sa te simti frumoasa, feminina si nu in ultimul rand, tu 🙂

Ti-am pregatit doua zile pline de surprize!

Vineri, 8 decembrie (intre 10:00 si 19:00), si sambata, 9 decembrie (intre 11:00 si 16:00), eu si echipa mea te asteptam in showroom-ul Amalin din strada Paris nr. 7A ca sa alegem impreuna tinutele tale de party pentru perioada sarbatorilor. Si pentru ca tinuta nu e singura necunoscuta in ecuatia unui look spectaculos, ti-am mai pregatit o surpriza: atat vineri, cat si sambata, intre orele 12:00-14:00, make-up artistul Alexa Grajdeanu va fi alaturi de mine sa va ajute cu trucuri de makeup si sfaturi foarte utile in aceasta perioada.

Eu si echipa de stilisti Amalin te vom ajuta sa creezi acel look spectaculos la care visezi pentru petrecerile din acest sezon. Iti vom oferi consiliere de styling personalizata pentru ca tu sa alegi tinuta ideala in functie de formele tale, tipul evenimentului la care participi, preferintele tale si nu in ultimul rand ce anume te face sa radiezi si sa te simti excelent in pielea ta! Vei descoperi ce tip de accesorii sa asociezi cu fiecare tinuta Amalin pentru a obtine un look superb.

Alexa Grajdeanu, make-up artist, iti va oferi consiliere pentru realizarea unui machiaj impecabil pentru petrecere care sa  completeze tinuta aleasa, iti va oferi sfaturi cu privire la nuantele care ti se potrivesc, dar si care sunt cele mai bune tehnici si produse pentru tipul tau de ten. Vei putea si testa fondul de ten care ti se potriveste, nuante de ruj care sa se potriveasca tinutelor alese si asa mai departe.

Evenimentul are loc pe 8 si 9 decembrie in timpul programului obisnuit al showroom-ului Amalin: vineri de la 10:00 la 19:00 si sambata de la 11:00 la 16:00.

Iar surprizele nu se opresc aici!

Vom ciocni impreuna un pahar de prosecco, iar la orice comanda plasata vei primi un cadou din partea L’Oreal ce include produse de haircare si hairstyle.

Te astept cu drag,

Andreea