Obiecte practice, pe care sa le aveti in masina

1
De Andreea Raicu
30 aug. 2018

In geanta avem o multime de lucruri pe care le ducem cu noi oriunde: agende, farduri speciale pentru un retus, incarcatoare sau baterii externe. Dar in masina? Care sunt acele lucruri de care nu va puteti lipsi niciodata?

Astazi m-am gandit sa va vorbesc despre lucrurile pe care le am mereu in masina si de ce le consider indispensabile. Sper sa va ajute si pe voi!

Apa termala

In trusa de beauty din masina ati putea pune si un tub mic de apa termala. Tenul are mereu nevoie de hidratare si revigorare, asa ca eu am tot timpul in masina o apa termala. M-am obisnuit chiar sa imi curat tenul cu ea in fiecare dimineata, asa cum v-am mai povestit, si o iau mereu cu mine. Este potrivita in orice moment al zilei, dar mai ales vara, cand sunt temperaturi ridicate si tenul are nevoie de multa apa.

Parfumul

De parfum aveti nevoie tot timpul, la fel ca de apa termala. Intotdeauna, inainte de intalniri sau evenimente, am grija sa mai pulverizez un strop de parfum. Tot el simt ca ma ajuta si sa imi improspatez look-ul si sa ma simt mai increzatoare. Trebuie sa stiu ca-l am mereu la indemana, oricand am nevoie de el. Imi cumpar parfumul preferat in mai multe variante de marime si ma asigur ca-l am aproape oriunde m-as afla.

Servetele si dezinfectantul

Servetele si dezinfectantul vor fi mereu o idee buna. Niciodata nu stii cand apare un eveniment neplacut, ti se poate varsa cafeaua sau iti poti murdari rochia preferata. In aceste situatii, servetele te scot mereu din impas, iar dezinfectantul este ideal pentru a-ti mentine mainile curate, indiferent daca tu esti cea care conduce sau nu. Eu obisnuiesc sa imi pun mai mereu mainile pe fata, asa ca inainte ma asigur ca sunt curate. Tocmai de aceea prefer sa am tot timpul un dezinfectant si servetele in masina.

Un gloss

Sunt mai tot timpul pe fuga, intre intalniri, birou si sala, dar imi place sa am mereu buzele hidratate. Un gloss, un balsam de buze sau un baton hidratant ma ajuta sa imi retusez look-ul sau sa ii dau un plus de prospetime. Tocmai de aceea, am unul pentru masina si unul in geanta. Mi se pare ca niciodata nu ai prea multe tuburi de gloss, mai ales daca nuanta este nude.

Cartea

La semafor, cand sunt blocata in trafic, prefer sa citesc o pagina din cartea preferata, daca timpul imi permite. Astfel ma relaxez putin si reusesc sa nu stau cu ochii atintiti in telefon.

O pereche de pantofi fara toc

As spune ca acesta este unul dintre cele mai importante obiecte practice pe care sa le aveti in masina. O pereche de pantofi fara toc sunt ideali atunci cand va dor picioarele si trebuie sa conduceti, cand v-au batut pantofii sau cand pur si simplu nu purtati cele mai potrivite sandale pentru condus.

Un sacou potrivit pentru orice ocazie

Sacoul poate fi o piesa care sa va schimbe complet tinuta, mai ales daca aveti nevoie de un plus de eleganta. Nu se stie niciodata cand apare un eveniment neprevazut. Eu prefer sa am la mine un sacou, potrivit pentru orice ocazie, care sa ma ajute sa imi schimb foarte usor tinuta si care sa ii confere un plus de eleganta.

Ochelari de soare

Mie imi place sa conduc in siguranta, iar atunci cand iti intra soarele in ochi numai in siguranta nu esti! In plus, razele soarelui ne afecteaza ochii exact asa cum ne afecteaza si pielea, deci ei nu sunt doar un moft, un accesoriu frumos. Sunt si o forma de protectie!

Un hanorac sau un pulover

Un hanorac sau un pulover este potrivit pentru momentele in care se mai racoreste afara si va doriti sa fiti pregatite. Nu imi place niciodata sa racesc si cred ca nimeni nu isi doreste sa iasa in oras si sa tremure de frig. Tocmai de aceea, eu prefer sa am tot timpul un hanorac sau un pulover in masina. Prefer hanoracele din bumbac organic.

Umbrela

Nu stiti niciodata cand poate sa inceapa ploaia, asa ca cel mai bine ar fi sa fiti pregatiti. O umbrela nu ocupa prea mult spatiu si nici nu trebuie sa o carati in geanta atunci cand mergeti cu masina. Sigur, teoretic in masina esti protejat de ploaie, dar n-ai de unde sa stii niciodata cat de aproape de locul unde trebuie sa ajungi gasesti loc de parcare.

Sper ca lista mea cu obiecte practice pe care sa le aveti in masina v-a fost de folos si v-a inspirat. Astept sa-mi spuneti ce alte lucruri aveti mereu cu voi in masina. Poate imi sunt si mie de ajutor 🙂