Rochiile mele preferate de la reduceri

1
De Andreea Raicu
17 iun. 2023

Am o surpriza pentru tine: multe dintre rochiile pe care le-am creat cu atata dragoste au intrat la reducere, iar acum iti va fi mai usor sa-ti faci un cadou. Iti dezvalui si care sunt modelele mele preferate.

Sigur ca fiind creatiile mele, imi plac absolut toate. Imi e foarte greu sa aleg, pentru ca am muncit pentru fiecare piesa impreuna cu echipa mea. Aceasta este munca din spate care nu se vede: alegerea materialelor, croirea modelelor, micile detalii care fac ca o rochie sa se aseze perfect pe un corp de femeie. Tocmai de aceea, fiecare model este special pentru mine. L-am creat cu gandul la fiecare femeie care trece pragul magazinului Amalin din strada Paris numarul 7A sau care plaseaza o comanda pe shop-ul online. Primesc atat de multe mesaje frumoase de la femeile care poarta rochiile Amalin… iar asta imi da motivatie sa continui sa lucrez cu drag la colectiile noastre.

Am fost foarte incantata sa lucrez la colectia de vara, in care sigur vei gasi piese pe sufletul tau. Insa pe masura ce cream mai multe modele, vreau sa-ti dau ocazia sa achizitionezi la reducere modele din colectiile anterioare. Mai jos iti las cinci modele de rochii atemporale si elegante, care iti vor dezvalui latura feminina cu fiecare pas. Pe acestea le port cel mai des la evenimente sau la intalniri cu prietenele si intotdeauna ma fac sa ma simt increzatoare si sofisticata.

Rochia lunga cu spatele gol verde

546 lei, redusa de la 780 lei, amalin.com

Ador aceasta rochie fluida, care ma face sa ma simt ca o zeita! Iti va alungi silueta, iti pune in valoare zona decolteului si umerii, si iti dezvaluie spatele in cel mai feminin mod. Te vei simti sexy si increzatoare purtand-o, iar modelul minimalist este foarte versatil: il poti purta la nunti si alte evenimente, dar si in oras, la o intalnire romantica sau la o iesire cu prietenele.

Rochie pe un umar fucsia

546 lei, redusa de la 780 lei, amalin.com

Daca ai pasit in magazinul nostru de pe strada Paris 7A, cred ca m-ai vazut de multe ori purtand aceasta rochie. Imi place asimetria cu o maneca lunga, cred ca o face foarte interesanta si feminina. Am creat-o astfel incat sa avantajeze multe tipuri de siluete si sa-ti puna in valoare formele. De asemenea, este un model versatil, usor de adaptat la diverse evenimente. Iar culoarea este superba!

Kimono scurt verde

315 lei, redus de la 450 lei, amalin.com

Nu puteam sa nu-ti dau si o optiune lejera pentru stat acasa. Eu ador sa ma imbrac frumos si acasa, asta ma face sa raman mereu in contact cu feminitatea mea si sa ma apreciez. Mi-as dori ca fiecare femeie sa poarte chiar si acasa piese in care se simte sexy si increzatoare, nu tricouri decolorate pe care nu le-ar purta afara. Materialul fin al acestui kimono te va face sa te simti de milioane, este extrem de confortabil si racoros, perfect pentru sezonul cald.

Rochia furou lunga albastra

385 lei, redusa de la 550 lei, amalin.com

Pentru vara, aceasta culoare mi se pare pur si simplu superba! Rochia tip furou are un material fluid care se asaza frumos pe corp, iti pune in valoare decolteul, iar bretelele subtiri sunt foarte sexy. E clar ca acest model debordeaza de senzualitate si feminitate, insa ramane clasic si stilat, atemporal.

Rochia din piele ecologica vanilla

546 lei, redusa de la 780 lei, amalin.com

Iubesc aceasta nuanta cremoasa! Avantajeaza orice ton al pielii, pur si simplu iti ilumineaza tenul, iar materialul luxos te va face sa te simti sofisticata si eleganta. Acest model iti pune in valoare formele si va ramane mereu modern, odata cu trecerea anilor. Poarta-l cu pantofi nude sau cu imprimeu piele de sarpe.

Foto: Arhiva personala