Rujurile rosii pe care le port cel mai des

rujuri rosii
1
De Andreea Raicu
17 ian. 2019

Ador rujul rosu!!! Nu stiu de ce, dar ma face sa ma simt puternica, sa ma simt increzatoare, sa simt ca pot darama orice zid. Poate pare superficial ca atatea lucruri sa stea in spatele unei simple nuante purtate pe buze, dar pe mine, una, ma ajuta.

Am testat foarte multe rujuri focoase de-a lungul timpului, atat de multe ca deja consider ca rujul rosu e o parte din rutina mea zilnica, o parte din mine si din identitatea mea, cumva. E produsul la care apelez cel mai des atunci cand vreau sa transform o zi plictisitoare intr-una in care am pofta sa fac orice.

Sunt foarte multe nuante pe piata si desi nu le-am testat pe toate, am testat suficiente cat sa pot sa fac o lista a celor pe care le consider cele mai bune. Le-am aranjat in functie de formula si finish si-ti explic si de ce cred ca sunt superioare altora (fie ca e vorba de rezistenta sau de forta culorii).

Rujul rosu clasic – M.A.C Retro Matte in nuanta Ruby Woo

94 lei, maccosmetics.ro

E cea mai populara nuanta de ruj rosu din toate timpurile si inteleg perfect de ce. E ceva unifersal la ea – cred ca abilitatea de a face orice femeie sa arate minunat. Se potriveste cu orice tip de ten si orice forma sau marime de buze.

Rujul rosu lichid mat – Fenty Beauty Stunna Lip Paint in nuanta Uncensored

106 lei, sephora.ro

Cand echipa Rihannei a lansat Uncensored, l-au numit noul Ruby Woo – un ruj care e universal flatant, arata bine pe toata lumea, indiferent de varsta sau ton al pielii. E adevarat, aduce mult cu Ruby Woo, dar diferenta e ca formula e atat de lejera si usoara ca nici nu simti ca ai ruj pe buze. Va ajunge departe acest produs, sunt sigura.

Rujul rosu care si hidrateaza – Lancome L’Absolu Rouge Hydrating Shaping in nuanta Isabella 189

141,11 lei, nordstrom.com

E un rosu cald, cu un subton portocaliu minunat, care-l face relaxat si glamour in acelasi timp. E nuanta de rosu perfecta pentru zi sau pentru weekend. In plus, iti hidrateaza buzele, deci nu doar ca arati bine, dar te si simti bine.

Rujul rosu lichid – Lip Stain – Sephora Collection Cream Lip Stain in nuanta 01 Always Red

60 lei, sephora.ro

Am citit undeva ca pe aproape toate copertile Vogue China se foloseste aceasta nuanta de rosu de la Sephora pentru ca arata bine pe aproape toate tipurile de ten. Practic, e un Ruby Woo in forma lichida. Il am mereu in geanta pentru ca se si aplica al naibii de usor.

Rujul rosu… accesibil ca pret – NYX in nuanta Pure Red

24,59 lei, NYX Romania

E ieftin, puternic pigmentat, rezista mult pe buze si e cruelty-free. E perfect pentru vara, pentru ca are suficient portocaliu in el cat sa-i dea o stralucire intensa, aproape de pinup.

Gloss-ul rosu – Chanel Rouge Double Intensite Ultra Wear in nuanta Ever Red

pret in magazinele Chanel

Daca preferi un varianta mai stralucitoare si mai glossy, iti recomand aceasta optiune de la Chanel. Mie imi place sa o port atunci cand sunt bronzata, pentru ca imi da un aspect regal, nu foarte intens si nu foarte exagerat de rosu.

Rujul rosu cremos – Marc Jacobs Beauty Le Marc Creme in nuanta Oh Miley

131,83 lei, net-a-porter.com

E un rosu care se potriveste indiferent de sezon pentru ca e un pic mai stralucitor decat un rosu clasic, astfel ca nu e nici prea intunecat pentru primavara sau vara, nici prea portocaliu pentru toamna sau iarna.

Rujul rosu rezistent – L’Oreal Paris Infaillible Les Chocolats in nuanta Tasty Ruby

42 lei, notino.ro

Coloreaza intens buzele, datorita pigmentarii ridicate, are o formula speciala ce asigura un efect ultra mat si rezista pe buze pana la 16 ore. Nu glumesc, chiar rezista! Ba chiar vei avea nevoie de un demachiant puternic pentru a reusi sa-l dai jos de pe buze.

Foto: Alex Galmeanu