Schimbarea care aduce schimbare: un nou site andreearaicu.ro

andreea raicu
1
De Andreea Raicu
30 mai 2018

Nu stiu daca stii, dar astazi este ziua mea. E mai putin important numarul de ani pe care-i implinesc, cat ce m-au invatat. De la fiecare am sustras esenta necesara sa ma duca mai departe in drumul meu catre o viata frumoasa, echilibrata, implinita.

La finalul celor 20 de ani pe care i-am petrecut in televiziune, prezentand emisiuni de divertisment, am simtit o nemultumire, o neliniste interioara. Acel sentiment ca ceva nu e asa cum as vrea sa fie. Acel sentiment care ma facea sa nu mai am acea energie si bucurie ca de obicei, iar acela a fost momentul in care mi-am pus intrebarea: ce imi doresc sa fac in viata care sa imi aduca bucurie si energie?

Am citit de multe ori ca fiecare om vine pe pamant cu o misiune si ca provocarea fiecaruia este sa afle care este aceasta. Daca ar fi fost atat de usor, clar am fi trait intr-o lume foarte linistita si fericita, dar nu e cazul.

Calatoria in India mi-a dat multe raspunsuri la intrebarile care ma macinau si in acelasi timp m-a ajutat sa aflu care este misiunea mea. In India am invatat atat de multe despre mine, despre fricile mele, despre nemultumirile mele, despre motivele dramelor mele interioare, despre atat de multe lucruri care ma faceau sa ma simt uneori mica si lipsita de incredere, despre motivele care ma faceau sa ma simt neiubita, despre frica de a nu gresi, despre teama de abandon.

Importanta dialogului

Am constientizat atat de multe despre niste probleme atat de des intalnite in societatea noastra incat am inteles ca este extrem de important sa le impartasesc. M-am hotarat sa imi deschid sufletul si sa ma dezbrac in fata voastra din dorinta de a va arata ca nu sunteti singurii care au neincrederi, frici, rusini si multe alte lucruri care ne pun jos. Ceea ce am inteles in India mi s-a parut incredibil asa ca am simtit sa dau mai departe ce am invatat, plus ca am stiut ca acesta este si unul dintre modurile in care pot da inapoi ceea ce am primit.

Preocuparile mele au fost mereu legate de o viata sanatoasa si echilibrata, insa cea mai mare dorinta a fost sa inteleg ce se intampla in noi si in interiorul nostru pentru ca am inteles ca schimbarile in exterior nu pot fi facute decat atunci cand incepem cu interiorul.

De-a lungul timpului am primit atat de multe mesaje de la voi care m-au impresionat profund ori de cate ori le-am citit. Increderea voastra de a va deschide sufletul si de a imi incredinta lucruri atat de intime din viata voastra m-a coplesit si m-a facut sa vreau sa pot face mai mult pentru voi, sa pot contribui mai mult la schimbarea voastra si in final a noastra.

De aceea, in ultima vreme am lucrat la un nou proiect, un nou site.

Cadoul meu pentru mine, de ziua mea, are, deci, legatura cu tine. Vom porni impreuna intr-o calatorie in care vei invata cum sa ajungi in echilibru cu tine. Am hotarat sa creez un spatiu diferit, mult mai aerisit, in care sa comunicam altfel despre lucruri care ne pot face viata mai frumoasa, mai linistita, care ne invata sa fim noi. Imi doresc sa stiu mai multe despre voi, despre dorintele voastre, despre dilemele si fricile pe care le aveti, pentru ca doar asa stiu ca ne putem ajuta si inspira. Vreau sa fiu mai aproape de voi din dorinta de a va putea intelege mai bine.

De azi inainte voi scrie mai multe despre experientele mele si ale altor oameni, voi avea invitati de la care veti putea afla cat mai multe informatii care sa va ajute sa aveti o viata cat mai echilibrata, pentru ca despre asta este vorba in final.

Imi doresc ca fiecare interactiune cu mine si invitatii mei sa aduca valoare vietii voastre, sa o faca mai usoara. Vreau sa stiti ca atunci cand va este greu eu sunt aici pentru voi, pentru ca stiu ce inseamna sa poti sa ai un sprijin in momentele grele si mai stiu ca este lucrul care imi aducea cea mai multa bucurie si energie.

Eu, una, am fost mereu inspirata de voi si tot de la voi am primit puterea sa merg mai departe indiferent de orice si vreau sa va multumesc pentru toate lucrurile minunate pe care mi le-ati oferit de-a lungul timpului.

Astept intrebarile voastre pe adresa contact@andreearaicu.ro si ma voi bucura sa raspund la ele fie in mod direct, or prin intermediul unei postari.

Sa aveti o zi minunata ca voi si nu uitati ca sunt aici.

A

Foto: Alex Galmeanu