Shop andreearaicu.ro – Coming Soon

1
De Andreea Raicu
19 iul. 2018

Stiu ca multi dintre voi asteptati vesti in legatura cu colectia mea de haine si shop-ul de unde vi le achizitionati pana nu demult. Mai jos va ofer toate raspunsurile de care aveti nevoie.

Vreau sa va anunt ca linia de haine Andreea Raicu va intra intr-o binemeritata pauza. Odata cu lansarea noului meu proiect – andreearaicu.ro – nu voi mai avea timpul si resursele necesare pentru dezvolarea colectiei in acest moment si stiti ca mie imi place sa ma dedic total procesului de creatie, pentru a ma asigura ca vin in intampinarea voastra cu produse premium, asa cum v-am obisnuit.

Colectia s-a nascut in urma cu trei ani datorita voua si sunt convinsa ca din acelasi motiv va continua atunci cand va fi timpul. Vreau sa va multumesc pentru increderea pe care mi-ati dat-o din primul moment in care ati purtat haine din colectia mea. A fost o bucurie sa vad rochiile imbracate de atat de multe femei frumoase.

Mi-aduc aminte ca primele dati cand am vazut pe cineva purtand haine din colectia mea a fost incredibil. Am simtit o bucurie greu de explicat. Sunt foarte mândra ca atat de multe femei au ales hainele create de mine si vreau sa ma bucur din de acest sentiment, dar la momentul potrivit.

Va tin la curent cu orice noutati si va multumesc pentru intelegere!

Foto: Alexandru Rosieanu