Ti-am pregatit 12 zile pline de cadouri si surprize in showroom-ul AMALIN!

1
De Andreea Raicu
10 dec. 2023

Draga mea, vreau sa-ti spun ca ador Craciunul! Pentru mine reprezinta ideea de unitate, acel moment in care simtim atat de multa caldura si atat de multa fericire pentru ca suntem in familie si suntem alaturi de oamenii dragi.

Este momentul in care lucrurile se linistesc si te reintorci catre familie.

Eu ador sa organizez petreceri de Craciun la mine acasa. Iar unul dintre lucrurile care imi fac cea mai mare placere este sa cumpar cadouri pentru fiecare, sa ma gandesc ce ii place fiecaruia, apoi sa le impachetez foarte frumos, cu etichete si fundite pentru Craciun.

Anul acesta, pentru prima oara dupa foarte multi ani, la mine acasa se strang prietenii si familia si vom gati impreuna. Vreau sa facem sarmale, cozonac si sa intram in atmosfera de sarbatoare.

Am observat ca de cele mai multe ori inainte de sarbatori toata lumea alearga prin magazine agitata si nu se bucura, de fapt, cu adevarat de aceasta perioada.

Uitam adesea ca aceasta sarbatoare nu este despre cate cadouri faci, ci despre cum te simti si cum ii faci si pe ceilalti sa se simta. Pentru ca bucuria lor e si bucuria ta.

Mi se pare ca suntem foarte agitati inainte de sarbatori si ajungem sa fim atat de obositi cand vine Craciunul, incat nu facem altceva decat sa zacem si nu ne mai bucuram de absolut nimic.

Imi doresc ca pentru mine acest Craciun sa fie special. Vreau sa-mi fac timp sa ma intalnesc cu oameni pe care nu i-am mai vazut de mult timp, sa sun oameni cu care nu am mai vorbit si sa petrec timp cu oamenii care sunt importanti pentru mine.

Ti-am vorbit despre tot ce simt eu pentru aceasta sarbatoare minunata pentru ca imi place sa impartasesc aceasta bucurie si cu tine.

Vreau ca dragostea mea pentru Craciun, bucuria de a oferi cadouri si aceeasi experienta pe care o traiesc alaturi de cei dragi sa o ofer si oamenilor care intra in showroom-ul Amalin.

Este emotionant sa vezi cum oamenii intra agitati pentru ca vor sa cumpere repede un cadou, dar cand patrund in atmosfera si energia din showroom, cumva parca isi schimba starea si devin mai calmi.

Imi doresc foarte mult sa ofer o experienta plina de caldura, iar cei care ne calca pragul sa regaseasca cu adevarat magia Craciunului, care inseamna in primul rand apropiere, calm si bucurie. Vreau ca oamenii sa vina si sa se relaxeze, sa bea o ceasca de cafea sau ciocolata calda si sa primeasca un cadou, pentru ca mi se pare ca este atat de simplu sa faci bucurii si sa schimbi starea unei persoane.

Iar de aici a pornit ideea calendarului advent Amalin. Pentru ca ador sa ofer oamenilor cadouri, in general, dar in special de Craciun. Tocmai de aceea eu impreuna cu echipa mea ne-am gandit sa oferim un cadou fiecarei persoane care face cumparaturi din showroom-ul Amalin, de pe strada Paris nr. 7A.

In perioada 12-23 decembrie, la orice comanda in showroom vei primi cadoul zilei!

Nu voi strica surpriza si nu voi dezvalui exact ce cadouri vor fi in fiecare zi, dar iti pot oferi cateva indicii: te vei putea bucura de produse de infrumusetare, carti, vinuri, vouchere de reduceri la tratamente cosmetice, la antrenamente de yoga si multe alte surprize minunate! Cadoul surpriza al zilei va fi anuntat in fiecare dimineata.

Astept cu nerabdare sa ne intalnim! 🙂

Te imbratisez,
Andreea