6 tinute pe care le port mereu cand fac tranzitia catre sezonul de toamna

1
De Andreea Raicu
26 aug. 2019

Descopera care sunt cele 6 look-uri in care mai mult ca sigur ma vei vedea imbracata in urmatoarea perioada.

In ultimele luni am purtat cam aceleasi opt tinute prin rotatie. Pentru ca sunt foarte ocupata si vreau sa ma simt confortabil, de regula ma inarmez cu cateva look-uri cheie, pe care le pot crea repede, fara sa stau prea mult pe ganduri, aproape pe pilot automat.

Dar acum ca suntem pe final de vara, incep sa ma uit mai cu atentie la ce au propus designerii pentru sezonul de toamna, astfel incat sa pot sa incep usor-usor sa le introduc in tinutele mele de zi cu zi. Pastrez in continuare piesele mele preferate pentru vara, dar le combin cu noutati fresh, ca sa fac mai usor tranzitia catre sezonul rece.

M-am gandit sa-ti arat care sunt optiunile de tinute spre care gravitez eu pe final de vara pentru ca sunt sigura ca te vor ajuta sa treci mai usor peste acel sentiment de panica ce ne cuprinde pe toate cand ne proptim dimineata in fata sifonierului si nu mai stim in ce sa ne mai imbracam.

Atunci cand iti creezi un soi de uniforma si stii ce te avantajeaza, e mult mai usor sa-ti alegi repede tinutele. Sigur, asta nu inseamna ca trebuie sa te limitezi doar la astea, dar pot fi un punct de plecare de la care sa incepi, adaugand piese conform stilului si creativitatii tale.

Trench clasic + rochie tricotata

Avand in vedere ca bejul (si toate alternativele sale de culoare) predomina de regula toamna, una din optiunile mele predilecte pentru noul sezon este in mod clar un trench elegant si clasic, pe care-l pot purta in nenumarate moduri, fie cu jeansi si un tricou simplu sau cu o rochie tricotata.

Trenci Mango, 349,90 lei, answear.ro

Rochie Vero Moda, 99,90 lei, answear.ro

Maiou simplu + pantaloni largi, cu talia inalta

View this post on Instagram

On the street .., Paris #hautecouture

A post shared by 📷 Asia Typek (@asiatypek) on

Cred ca deja v-am mai spus cat de eleganta mi se pare combinatia intre un maiou simplu si o pereche de pantaloni largi, dar astept sa se mai domoleasca un pic temperaturile ca sa pot sa port aceasta tinuta mai des. E o combinatie atat de simpla, dar care pare surprinzator de chic avand in vedere cat de putin efort depui in a o crea.

Top Answear, 59,90 lei, answear.ro

Pantaloni Vila, 119,90 lei, answear.ro

Pulover supradimensionat + fusta midi din matase

Frumusetea unei garderobe de tranzitie sta in faptul ca-ti permite sa fii creativa atunci cand incerci sa combini piese din sezoane diferite. O fusta midi din matase combinata cu un pulover pufos, poate din casmir sau lana, arata superb.

Pulover Jacqueline de Yong, 129,90 lei, answear.ro

Fusta Answear, 119,90 lei, answear.ro

Costum in nuante pastelate

Trendul costumelor (fie cu sacou si fusta sau sacou si pantaloni) continua sa creasca in popularitate si in toamna lui 2019, intr-o gama de siluete fresh si materiale cat se poate de interesante. Fie ca mergi pe un costum cu fusta midi sau unul cu piese de inspiratie masculina, in mod clar este o varianta usor de incorporat in noul sezon.

Sacou, 599,90 lei, si pantaloni, 349,90 lei, ambele Tommy Hilfiger, answear.ro

Jacheta statement + rochie dreapta

Pe masura ce scad temperaturile, nu exista optiune de tinuta mai usoara decat sa pui o jacheta cu imprimeu creativ peste o rochie basic sau chiar jeansi si tricou. De-aia imi si place toamna, pentru ca permite layering strategic, iar o jacheta curajoasa ca model este fix ce-ti trebuie.

Jacheta Silvian Heach, 379,90 lei, answear.ro

Rochie Guess Jeans, 459,90 lei, answear.ro

Rochie peste blugi

View this post on Instagram

Vroom 🚘

A post shared by T Y L Y N N N G U Y E N (@tylynnnguyen) on

Apropo de layering strategic, un truc inteligent pe care abia astept sa-l pun in practica este combinatia rochie-jeasi. E un pic mai „experimentala” decat stilizarea denimului cu un top standard, dar nu e atat de nebuneasca incat sa te simti ciudat.

Rochie Answear, 46,90 lei, answear.ro

Jeansi Mango, 159,90 lei, answear.ro

Foto: Arhiva personala