Visele devin realitate doar atunci cand crezi si muncesti pentru ele

magazin andreea raicu
1
De Andreea Raicu
30 sept. 2022

Sunt foarte fericita sa va anunt ca azi am deschis magazinul By Andreea Raicu.

Nu imi vine sa cred ca este gata! A fost un proces mai lung si mai greu decat ne-am imaginat vreodata. Sase luni pline de provocari, emotii, idei duse la capat sau omorate… o perioada care parea fara sfarsit.

Dar le-am lasat in urma si tot ceea ce conteaza este ce avem acum: un loc minunat, in care imi doresc ca, inainte de orice, sa aveti parte de o experienta frumoasa, care sa va incante si sa va faca sa va simtiti rasfatati. 

De un an de zile ne-am tot gandit sa cream un astfel de spatiu, in care sa descoperiti produsele din colectia AMALIN  by Andreea Raicu si pe cele de dezvoltare personala, iar sutele de mesaje primite de la voi ne-au facut sa grabim procesul cat am putut de mult. Si iata ca astazi deschidem in sfarsit magazinul nostru.

Magazinul este exact asa cum mi l-am imaginat de fiecare data cand inchideam ochii si ma gandeam cum mi-ar placea sa arate. Un spatiu luminos, cu candelabre mari, cu o intrare frumoasa si tavane inainte. Cand i-am pasit prima oara pragul, nu mi-a venit sa cred.

Am stiut din prima secunda ca era pentru mine.

E un spatiu in care de abia astept sa te primim, un loc in care gasesti ceva pentru suflet sau inima, ceva care sa iti reaminteasca de tine si acea parte din fiecare dintre noi de care uneori uitam.

Visele devin realitate doar atunci cand crezi, muncesti pentru ele si ai alaturi de tine oameni care cred in visul tau si sunt parte din el.

Oricate idei as avea, nu as putea sa le pun in aplicare fara echipa mea, formata din niste femei incredibile, pe care poti sa le cunoasti cand ne vei vizita.

Metropolis Arhitecture a desenat spatiul exact asa cum il vedeam eu cu ochiul mintii, iar mobilierul custom a fost facut de Linia. De aceea e minunat sa lucrezi cu oameni care au rabdare sa te cunoasca si sa te asculte.

A durat enorm, dar lucrurile frumoase si durabile iau timp.

De astazi ne gasiti in Strada Paris, Nr. 7a. 

De abia va astept!

Cu dragoste,

Andreea