10 frici irationale pe care le au barbatii cand vine vorba de relatii

1
De Cristina Tudor
5 mart. 2022

Frica ne poate impiedica sa facem multe lucruri. Iar barbatii sunt cei care au cele mai multe frici irationale cand vine vorba despre relatii.

Din perspectiva lor, o relatie este buna sau rea. Toata lumea este diferita insa si chiar si femeile pot experimenta aceste frici irationale.

Ce frici irationale au barbatii cand vine vorba de relatii?

1. Lipsa timpului

Barbatii se tem ca nu au suficient timp pe care sa-l dedice relatiei. Acestora nu li se pare rational sa petreaca o zi intreaga alaturi de partenera atunci cand ar putea sa termine un proiect deja inceput.

2. Lipsa implicarii

Din cauza faptului ca sunt speriati ca nu au suficient timp pentru partenera, barbatii simt o frica si cand vine vorba despre implicarea lor.

Acestia nu stiu de multe ori care sunt nevoile unei femei si ce pot face pentru a o face sa se simta speciala. Asa ca se tem ca nu se descurca si nu se implica suficient.

3. Desfasurarea rapida a lucrurilor

Aceasta temere poate incetini procesul unei relatii. S-ar putea sa fie impreuna cu partenerele de multi ani, insa sa le fie frica sa le ceara in casatorie.

4. Schimbarile

Barbatii se tem ca relatia i-ar putea schimba atat de tare, incat vor ajunge sa nu mai iubeasca lucrurile pe care le iubeau inaintea relatiei.

5. Insuficienta timpului petrecut in dormitor

Barbatilor le este frica sa nu devina plictisitoare interactiunea din dormitor cu o partenera pe viata, asa ca s-ar putea sa petreaca mai putin timp acolo cu aceasta.

6. Partenerele prea dependente

Relatiile construiesc dependente, dar barbatilor le este frica sa nu aiba partenere prea dependente de ei. Acestia vor face orice pentru partenerele lor pe care le iubesc, dar vor exista si scenarii care nu le plac.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: Depositphotos.com