10 rezolutii de care sufletul tau are nevoie in aceasta primavara

1
De Cristina Tudor
4 mart. 2021

Primavara este anotimpul care readuce natura la viata, care ne ofera sansa unui nou inceput, a unui nou capitol din viata noastra.

Iata cateva rezolutii de care sufletul tau are nevoie in aceasta primavara. Incearca sa ti le faci si, cel mai important, sa le pui in practica. Te vor ajuta sa fii mai linistita, mai fericita, mai impacata cu viata ta.

1. Calatoreste mai mult. De fiecare data cand ai ocazia, mergi intr-un loc drag sufletului tau (nu trebuie neaparat sa iesi din localitate). Iar atunci cand nu poti, calatoreste cu gandul.

2. Citeste mai des. Intra in povestile frumoase ale autorilor. Descopera lucruri noi despre tine, invata, exploreaza, traieste.

3. Petrece mai mult timp cu oamenii pe care ii iubesti. Nu ii mai neglija, va veni o vreme cand acestia nu vor mai fi iar atunci vei regreta ca nu ti-ai facut timp pentru ei.

4. Accepta cine esti. Iubeste-te neconditionat. Cu bune si cu rele, cu calitati si defecte. Pune-te pe primul loc si ai grija de tine. Respecta-te. Fa-ti sufletul fericit.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.