15 semne ca esti intr-o relatie cu un om bun

1
De Cristina Tudor
30 ian. 2019

Total de acord ca aspectul fizic conteaza, la urma urmei ne indragostim la prima vedere, oferim o sansa doar daca ne-am simtit atrase fizic, si abia apoi ii descoperim sufletul si felul de a fi. Dar dupa cateva intalniri in care ne-am simtit bine, sunt cateva aspecte pe care trebuie sa le luam in calcul in ceea ce il priveste pe partenerul nostru.

Cele mai castigate suntem daca barbatul de care ne-am indragostit este un om bun… si chipes, bineineteles. Cu toate ca, probabil ai observat, cand te simti atat de bine langa o persoana, chiar daca in urma cu o luna de zile nu ti-ai fi inchipuit ca ai putea sa o privesti cu alti ochi, incepi acum sa o vezi ca pe cea mai frumoasa persoana din lume.

Cum ne dam seama ca barbatul la bratul caruia ne facem aparitia cu mandrie este un om bun cu care putem avea o relatie sanatoasa? Nimic mai simplu. Iata semnele care te vor ajuta sa iti dai seama inca de la primele intalniri:

15 semne ca este un om bun

1. Un om bun nu te lasa niciodata sa uiti cat te iubeste. Atentia, complimentele si iubirea nu se cersesc de la nimeni, mai ales de la barbatul cu care ai o relatie. Barbatul potrivit stie asta, motiv pentru care va face eforturi sa iti demonstreze in fiecare zi ca te iubeste, uneori chiar printr-un gest marunt.

2. Un om bun te sprijina intotdeauna. Nu o sa fie niciodata gelos pe reusitele femeii de care este indragostit si nu o sa dispara atunci cand ea trece printr-o perioada grea. Barbatul potrivit isi sprijina femeia chiar si atunci cand aceasta nu are cea mai mare dreptate.

3. Un om bun te inspira. Te inspira, in primul rand, sa fii o persoana mai buna, sa iubesti si te inspira sa fii din ce in ce mai buna pe plan profesional, sa iti urmezi visurile.

4. Un om bun va lupta sa iti castige increderea. Multi renunta imediat ce simt ca le apartii si nu mai sunt atenti la comportamentul lor vis-a-vis de tine, dar omul bun va incerca in fiecare zi sa te surprinda facandu-te sa intelegi ca in el poti avea cea mai mare incredere.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.