20 de sfaturi de viata de la persoane de peste 60 de ani

1
De Cristina Tudor
13 aug. 2018

Iti sugerez sa citesti aceste raspunsuri – pentru ca este mai bine sa actionezi dupa sfatul lor nepretuit inainte de a fi prea tarziu.

Recent, oamenii de peste 60 de ani dintr-o comunitate au primit urmatoarea intrebare: „Ce sfat le-ai da celor care sunt la jumatatea varstei tale?”. In timp ce intrebarea pare simpla, este posibil ca raspunsurile sa va surprinda.

1. Oamenii spun mereu „Asigura-te ca ai un loc de munca care iti place.”. Insa acesta nu este cel mai bun sfat. Cel mai bun loc de munca este unul pe care il iubesti in unele zile, il tolerezi in alte zile si te ajuta sa iti platesti facturile. Aproape nimeni nu are un loc de munca pe care il iubeste zi de zi.

2. Anii trec intr-o clipa. Nu te casatori de tanar. Traieste-ti viata. Calatoreste. Fa lucruri interesante. Traieste cu adevarat. Nu cumpara lucruri, cumpara experiente.

3. Nu lua viata prea in serios. In momentele in care lucrurile par dificile, incearca sa razi la cat de amuzanta poate fi viata.

4. Un prieten adevarat va veni alergand la tine daca il suni la 2 dimineata si ii ceri sfatul. Toti ceilalti sunt doar cunostinte.

5. Cea mai importanta persoana din viata ta este persoana care a acceptat sa isi imparta viata cu tine. Trateaza-o ca atare.

6. Copiii cresc prea repede. Profita cat de mult poti de timpul petrecut alaturi de ei.

7. Nimeni nu ajunge la final de viata si spune ca si-ar fi dorit sa munceasca mai mult. Munceste din greu, insa acorda prioritate vietii tale, familiei tale, prietenilor tai.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Instagram – Bryan Adam Castillo