2020 a fost despre lectii dureroase. 2021 va fi despre a lasa trecutul in urma si a merge mai departe

1
De Cristina Tudor
24 nov. 2020

2021, arata-ne ce poti.

Sper ca anul 2021 sa fie despre a invata lectiile importante, a lasa trecutul in spate si a merge mai departe cu viata noastra.

Iata cativa pasi simpli care sa te ajute in momentele in care te afli la rascruce de drumuri si nu stii cum sa te aliniezi la viata pe care ti-o doresti:

1. Accepta ceea ce se intampla

Fa-ti putin timp pentru a privi cu adevarat viata, a intelege si a accepta ce se intampla cu tine. Nu fugi nici de situatie si nici de sentimente. Fii sincera si observa lucrurile de care te sperii sau pe care le neglijezi.

2. Examineaza

Observa care este situatia – ti se pare ca te indrepti catre un alt drum? Ai vrea sa schimvi ceva? Exista zone la care vrei sa lucrezi?

3. Seteaza-ti obiective

Fa-ti un plan detaliat – o lista cu obiective pentru a intelege cum vrei sa readuci echilibrul in viata ta.

4. Planifica-ti taskurile

Fa o lista cu sarcinile zilnice, saptamanale si lunare pe care trebuie sa le faci pentru a iti atinge obiectivele pe care le ai pentru urmatorul an. Ce ai incercat in trecut? A functionat? Daca nu, ce poti face diferit?

5. Analizeaza

Care este cel mai important lucru pe care l-ai realizat in ultima perioada? Cum ai ramas concentrata pe acest obiectiv? Cum ai scapat de frici, de indoieli, de anxietti, de griji? Cum te simti cand stii ca ti-ai atins un obiectiv important?

6. Pregateste-te

Care sunt fricile care nu iti permit sa te tii de planul tau? Ai indoieli? Fa o lista.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.