3 categorii de lucruri pentru care trebuie sa fii recunoscatoare, conform maestrei in manifestare, Roxie Nafousi

1
De Alice Papuc
6 apr. 2024

Ai auzit despre cat de important este sa ai o atitudine recunoscatoare si despre cum te poate ajuta recunostinta sa avansezi in procesul tau de manifestare? Stii ca aceasta atitudine te ajuta sa iti cresti vibratia, sa fii mult mai prezenta, mai fericita si mai implinita si totusi, nu stii de unde sa incepi?

In agitatia zilnica, nu este de mirare ca iti este greu sa te opresti un moment si sa apreciezi lucrurile bune din viata ta. Mai mult decat atat, pot exista momente in care esti anxioasa, agitata sau te confrunti cu dificultati si nu mai simti ca ai parte de nimic pozitiv in viata ta. Cu toate acestea, am o veste buna pentru tine: Roxie Nafousi, autoarea cartii “Manifest”, cunoscuta drept “Regina manifestarii” iti impartaseste 3 categorii de lucruri pentru care trebuie sa fii recunoscatoare. Iata care sunt acestea!

Recunostinta pentru sine

Prima categorie face referire la recunostita pentru faptul ca te-ai trezit in aceasta dimineata, esti sanatoasa si poti face lucrurile pe care ti le doresti. Desi este un aspect pe care tindem sa il neglijam, atunci cand suntem bolnavi, suferim de o anumita afectiune sau ne aflam intr-o situatie critica, realizam ca sanatatea este cel mai de pret lucru pe care il avem. Suntem dispusi sa facem orice pentru a ne ameliora starea si realizam ca suntem dispusi sa ne alocam toate resursele materiale in acest scop.

Sunt sigura ca ai trecut macar o data prin aceasta situatie si tot ce iti doreai era un corp sanatos si o minte agera. Astfel, Roxie Nafousi te indeamna sa constientizezi zilnic cat esti de norocoasa ca te-ai trezit si esti bine.

Recunostinta pentru viata

Recunostinta pentru viata face referire la tot ceea ce ai ocazia sa traiesti in aceasta calatorie frumoasa numita viata: de la familia pe care o ai, la locuinta ta, locul de munca si micile oportunitati care iti ies in cale. Este momentul sa te bucuri pentru fiecare aspect pozitiv si sa realizezi cat de norocoasa esti.

Recunostinta pentru lume

Recunostinta pentru lume este o categorie vasta, care implica atat acele conexiuni speciale din viata ta, animalele de companie, cat si lucrurile dragi tie, precum calatoriile, rasariturile de soare, micile tale hobby-uri sau bucuria caracteristica unei zile insorite de primavara.

5 vedete care tin un jurnal al recunostintei. Oprah Winfrey si Emma Watson au observat aceste beneficii

Cum poti realiza acest exercitiu de recunostinta?

Poti alege 5 lucruri din fiecare categorie de mai sus, lucruri pe care sa le notezi zilnic intr-un jurnal al recunostintei. Tine acest jurnal pe noptiera ta, astfel incat sa iti fie cat mai usor sa il accesezi. Fii constanta in acest obicei si permite-ti sa iti oferi un moment de relaxare. Astfel, iti antrenezi creierul sa simta recunostinta si sa pretuiasca viata mult mai mult. Vibratia ta va creste cu fiecare zi, iar tu te vei simti mult mai multumita si mai impacata cu tine si cu viata pe care o ai.

Foto: depositphotos.com