3 lucruri dificile pe care trebuie sa incepi sa le faci pentru tine in zilele grele

1
De Cristina Tudor
30 dec. 2022

Zilele grele sunt necesare pentru ca din ele inveti cel mai mult. Cele mai dificile zile sunt cele care te fac mai puternica, te ajuta sa cresti si te determina sa fii cu adevarat curajoasa si sa te transformi in cea mai puternica persoana din lume.

Atunci cand simti ca nu mai poti duce multe, cand esti cu moralul la pamant, cand problemele te acapareaza si stresul pune stapanire pe tine, reaminteste-ti ca pana acum ai reusit sa treci peste orice obstacol ti-a scos in cale viata. Esti aici, nu? Asta inseamna ca ai razbit si ai mers mai departe. Alege sa fii mandra de tine!

Urmatoarele sfaturi sunt simple, insa extrem de importante, si iti vor oferi un punct de plecare general pentru a gasi in tine puterea de a merge mai departe atunci cand ai cea mai mare nevoie sa nu te dai batuta:

1. Trebuie sa incepi sa iti schimbi gandurile

Cel mai probabil tu nu esti complet responsabila pentru tot ce ti s-a intamplat in trecut sau pentru tot ce ti se intampla acum, insa trebuie sa fii responsabila pentru anularea tiparelor de gandire cu privire la aceste circumstante.

Trebuie sa inveti sa fii mai optimista pentru a putea trai mai frumos.

Cheia este sa intelegi ca indiferent de ceea ce se intampla, poti alege modul in care raspunzi vietii. Cea mai mare arma pe care o ai impotriva anxietatii, negativitatii si stresului este capacitatea ta de a alege un gand prezent in detrimentul altuia – asadar, trebuie sa inveti sa iti antrenezi mintea sa profite de ceea ce ai in fata ta chiar si atunci cand lucrurile nu stau asa cum iti doresti. Da, poti schimba felul in care gandesti. Si odata ce faci asta, stapanesti un mod de a fi si iti permiti sa fii fericita cu adevarat.

Citeste continuarea pe kudika.ro

Foto: pexels.com