4 motive pentru care trebuie sa lupti pentru relatia ta de iubire

1
De Cristina Tudor
24 apr. 2022

Nu uita asta! Sunteti doua suflete care au puterea sa decida daca sa ramana sau nu intr-o relatie.

Ai nevoie de doi oameni implicati pentru ca o relatie de dragoste sa functioneze. Cum nimeni nu este perfect, este rezonabil sa presupunem ca nu exista o relatie ideala. Poate ca ti-ai gasit sufletul pereche, insa vor fi ocazii in care veti avea discutii contradictorii si lucrurile nu vor fi roz.

Daca un cuplu nu are dezacorduri, certuri, conflicte atunci clar unul dintre parteneri nu este sincer cu el insusi. Complezenta subiacenta si opiniile nerostite pot fi mai daunatoare unei relatii decat un argument. Cand cuplurile isi argumenteaza punctele de vedere in mod corect, relatia devine mult mai deschisa, mai sincera, mai matura si mai puternica.

De ce sa lupti pentru relatia de iubire? Iti spunem noi:

1. Lupta pentru relatia de iubire pentru ca… sunteti suflete pereche

Crezi ca ti-ai gasit sufletul pereche? Este partenerul de langa tine sufletul tau pereche? Atunci trebuie sa lupti pentru relatia ta cu tot sufletul. Zi de zi… clipa de clipa. Nu te culca pe o ureche – iubirea vine si pleaca. Este datoria ta sa o mentii vie.

2. Lupta pentru relatia de iubire pentru ca… el merita sa vada cat de mult tii la el

Arata-i ca inima ta este doar pentru el. Impartaseste-ti sentimentele, deschide-ti sufletul, renunta la masti si alege sa fii vulnerabila. Asa vei fi un exemplu si pentru el si ii vei arata ca este in siguranta alaturi de tine, ca poate sa aiba incredere in tine si sa vorbeasca despre nesigurantele lui. Nu iti tine emotiile ingropate.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: depositphotos.com