6 dovezi neasteptate ca esti in cea mai buna relatie de iubire din viata ta

1
De Cristina Tudor
3 oct. 2018

Este un sentiment ciudat sa intelegi ca viata ta s-a schimbat. Nu te poti trezi dimineata sa spui ca vrei sa renunti la job-ul pe care il ai si sa pleci doi ani in lume – fara a avea un impact enorm asupra unei alte persoane.

Iubirea nu tine cont de nimic… nu tine cont de varsta, de cultura, de societate, de religie, de sex. Iubirea apare fara sa te intrebe daca esti pregatita sau daca acesta este cel mai bun moment pentru a iti da viata peste cap. In iubire nu mai exista reguli, doar dovezi ca se intampla.

Iata care sunt dovezile neasteptate ca esti in cea mai buna relatie de iubire din viata ta:

1. Intelegi ca acum nu iei decizii bazate doar pe nevoile si dorintele tale

Este un sentiment ciudat sa intelegi ca viata ta s-a schimbat. Nu te poti trezi dimineata sa spui ca vrei sa renunti la job-ul pe care il ai si sa pleci doi ani in lume – fara a avea un impact enorm asupra unei alte persoane. Insa, desi este un sentiment ciudat, nu te simti nelinistita sau deranjata de acest lucru; ci din contra – simti ca in sfarsit esti alaturi de o persoana care te sprijina, te incurajeaza si doreste sa experimenteze aceasta aventura numita „viata” alaturi de tine.

2. Te simti mai vulnerabila decat ai fost vreodata

Si asta deoarece ai gasit pe cineva care te cunoaste si te intelege mai bine decat a facut-o oricine altcineva pana acum.

3. Nu iti mai este teama sa intri in argumente

In relatiile anterioare, conflictul a fost intotdeauna ceva pe care voiai sa il eviti. Uneori era mai usor sa arunci tot gunoiul sub covor si sa uiti de el acolo. Insa, in relatia actuala, nu iti mai este teama sa spui ce ai pe suflet – ai suficienta incredere in voi doi si in relatia voastra.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com