6 pasi pentru a fi mai fericita daca esti hipersensibila

1
De Cristina Tudor
27 aug. 2018

Exprima-ti emotiile des pentru ca altfel le acumulezi in tine.

Persoanele hipersensibile experimenteaza viata la un nivel mai intens si mai bogat, insa pot fi usor de ranit. Iata ce poti face pentru a te bucura de capacitatea de a simti fara a cadea prada circumstantelor vietii.

1. Aloca-ti timp si spatiu pentru a te relaxa dupa o zi obositoare

Deoarece estii afectata de agitatia zilnica mult mai mult decat un om obisnuit, avi nevoie de un loc dar si de timp la sfarsitul zilei pentru a t relaxa. Asculta muzica linistitoare sau bea un ceai aromat in tacere.

2. Adopta un ritm de viata mai linistit

O viata ocupata nu inseamna naparat o viata de succes. Unii oameni prefera sa fie ocupati pentru ca asta le da un sentiment de productivitate. Dar pentru tine, a fi ocupata mereu inseamna un nivel ridicat de stres si anxietate. De aceea ar trebui sa iti construiesti o viata mai simpla. Identifica lucrurile care dau cele mai bune rezultate si concentreza-te asupra acestora.

3. Da-ti voie sa iti exprimi emotiile

Exprima-ti emotiile des pentru ca altfel le acumulezi in tine. Gaseste un prieten sau un membru al familiei cu care poti vorbi in mod liber liber, zilnic, cineva care te iubeste si intelege cum te simti. Imbratiseaza-ti emotiile, simte-le, exprima-le.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Shutterstock.com