6 pasi pentru a-l uita definitiv si pentru a-ti vindeca sufletul

1
De Teodora Tirca
6 oct. 2020

Scapa definitiv de amintirea fostului partener si descopera cum sa iubesti din nou!

Te straduiesti sa-ti dai seama cum sa nu te mai gandesti la fostul tau, pentru a-ti putea vedea de viata in continuare? Sau cum sa-ti vindeci inima franta, cand tot ce iti trece prin minte este cum te-a facut sa te simti cand a plecat?

Unul dintre cele mai dureroase aspecte ale oricarei despartiri este teama ca ai facut ceva si l-ai indepartat. Dar, exista o cale de iesire, nu te vei invinovati si nu vei suferi la infinit. De fapt, o iubire si mai mare te asteapta de cealalta parte a calatoriei tale de vindecare.

Iata 6 pasi pentru a nu te mai gandi la fostul, pentru a-ti vindeca inima si a descoperi din nou dragostea:

Elimina sursa durerii

Primul pas este recunoasterea comportamentelor tale care inrautatesc lucrurile. Poate il verifici pe retelele de socializare sau te invarti pe langa el pentru a vedea ce face. Poate iti trimite mesaje sau te suna pentru a verifica cum te simti, dar asta nu inseamna ca vrea sa va impacati. Iti este aproape imposibil sa nu ii raspunzi cand te cauta. Toate acestea te impiedica sa il uiti, facandu-te incapabila sa te concentrezi pe altceva. Somnul, munca si sanatatea fizica si mentala incep sa aiba de suferit. Intrerupe orice contact. Daca aveti copii impreuna, limiteaza contactul cat de mult posibil.

Schimba-i numele din agenda telefonica in NU RASPUNDE, astfel incat sa stii ce sa faci cand te suna sau iti trimite mesaje. Stabileste tu granitele. Evita locurile in care exista riscul sa-l intalnesti, nu-l verifica pe Facebook si nu reciti mesajele sau e-mailurile din trecut. Inima ta este o rana deschisa si orice contact impiedica acea rana sa se vindece. Intreruperea oricarui contact inseamna eliminarea sursei de durere!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.