7 lucruri pe care orice femeie le are de invatat de la frantuzoaice

1

Eleganta si gratia cu care trec ele prin viata ar trebui sa ne inspire.

Avem ce invata de la frantuzoaice? Cu siguranta! Frantuzoaicele reprezinta mai mult decat simple modele de moda sau de frumusete; ele sunt surse de inspiratie pentru femei din intreaga lume in ceea ce priveste felul in care traiesc, iubesc si se exprima.

Inspira-te de la frantuzoaice pentru o viata mai eleganta

Par sa imbine cu usurinta atitudinea nonsalanta cu rafinamentul, creand un amestec inconfundabil de stil si subtilitate. Insa, dincolo de aspectul exterior, exista multe lectii pe care orice femeie le poate invata de la reprezentantele feminitatii pariziene.

1. Grija de sine este pe primul loc

Ingrijirea personala pentru frantuzoaice nu este doar o rutina, ci un adevarat ritual de ingrijire a sinelui. Ele investesc timp si energie in a-si mentine frumusetea si sanatatea. Daca ar fi un singur lucru pe care ai putea sa-l inveti de la ele, acesta este. Pune-te pe primul loc si fa ce este mai bine pentru tine!

2. Prioritati bine definite

Frantuzoaicele stiu sa isi stabileasca prioritatile si sa isi gestioneze timpul in functie de acestea. Nu se tem sa puna limite cand e cazul, dar si sa dezvolte relatiile pe care simt ca se pot baza.

3. Invata arta seductiei de la frantuzoaice

Au o abilitate remarcabila de a atrage atentia fara a forta nota sau a fi prea evidente. Ele inteleg ca seductia autentica vine dintr-o combinatie de farmec, inteligenta si mister.

4. Rafinament in simplitate

Fiecare frantuzoaica are un stil personal distinct, care reflecta personalitatea si gusturile ei unice. Ele nu urmeaza orbeste tendintele, ci isi creeaza propriul drum in lumea modei.

6 modele de pantofi trendy, pe care frantuzoaicele ii vor purta in aceasta toamna

5. Pretuiesc independenta

Atat in relatiile cu barbatii, cat si cu alte femei, frantuzoaicele prefera sa-si scrie propria poveste de viata. Nu urmeaza calea dictata de altii, ci vor sa experimenteze si sa traiasca din plin ce le rezerva viitorul.

6. Adora farmaciile

Intr-un material scris pentru publicatia NZ Herald, jurnalista de origine franceza Celia Walden explica faptul ca femeile din Franta se bazeaza pe o multitudine de pastile pentru a vindeca orice afectiune, de la „picioare grele” si „balonarea stomacului” pana la „pielea tip coaja de portocala” – toate acestea nefiind, in fond, altceva decat dereglari in flora intestinala. De aceea, ele adora suplimentele care le ajuta sa aiba o digestie mai bune si o sanatate de fier.

Suplimentele pentru sanatate si frumusete pe care se bazeaza intotdeauna frantuzoaicele sunt acum si in Romania

7. Frantuzoaicele prefera lenjeria de corp asortata

Tot Celia Walden a dezvaluit micul secret al femeilor de la Paris. Un detaliu aparent insignifiant, dar care le schimba total starea de spirit: intotdeauna lenjeria intima se poarta la set si este cat mai seducatoare. Fie ca merg la sala, la munca sau la o intalnire, ele au grija sa se simta sexy, chiar daca nu le vede nimeni.

Foto: Instagram/solenelara