8 trasaturi ale unei femei de neuitat

1
De Cristina Tudor
29 oct. 2018

Frumusetea unei femei poate fi descoperita doar in ochii ei, deoarece ochii sunt oglinda sufletului, locul unde salasuieste dragostea.

Nu vei uita niciodata o femeie cu aceste trasaturi.

„Adevarata frumusete a unei femei nu sta in infatisarea sa, ci in sufletul sau. Frumusetea este grija pe care o daruieste si pasiunea pe care o arata. Frumusetea unei femei se dezvolta de-a lungul anilor.

Frumusetea unei femei nu sta in garderoba sa, in postura cu care se prezinta sau in felul in care isi piaptana parul.

Frumusetea unei femei poate fi descoperita doar in ochii ei, deoarece ochii sunt oglinda sufletului, locul unde salasuieste dragostea.” – Audrey Hepburn.

In cinstea tuturor femeilor frumoase, extraordinare, iata cateva trasaturi pe care le apreciem:

1. Bunatatea

Bunatatea este evidenta in orice faci. Nu conteaza numarul de momente in care consideratia, generozitatea si prietenia ti-au fost ignorate, tu ramai in continuare o persoana cu suflet bun, minunat.

2. Independenta

Daca ai gasit persoana potrivita, este posibil sa se indragostesca si mai mult de tine cand intelege cat de importanta este independenta ta.

3. Dorinta de a oferi mai mult

O femeie de neuitat ofera intotdeauna mai mult decat primeste. Gandeste-te la o femeie pe care o iubesti din tot sufletul (cel mai probabil ti-a venit in minte mama ta). Cate sacrificii a facut pentru tine? De cate ori nu a pus nevoile tale inaintea nevoilor sale?

4. Eleganta

Tu esti intruchiparea elegantei, a bunului gust, a rafinamentului. Indiferent de stilurile vestimentare la moda, de sfaturile specialistilor in design, intotdeauna alegi sa porti si sa fii asa cum simti, nu cum dicteaza altcineva.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com