Aceste citate ale lui Bob Marley ne invata ca dragostea este TOTUL in viata

1
De Cristina Tudor
4 iul. 2019

Iata cateva dintre cele mai frumoase citate ale lui Bob Marley care sa ne ajute sa invatam mai multe despre dragoste si viata:

Bob Marley a fost intotdeauna un mare „avocat” al iubirii, spunand ca aceasta este cea care ne tine impreuna, care ne poate ajuta atunci cand avem nevoie in momentele dificile. Dragostea este cea care ne ajuta sa gasim fericire si putere.

Artistul a vorbit si despre faptul ca dragostea nu este niciodata usoara. Bineinteles, cu totii stim asta – dragostea necesita timp, angajament si compromisuri.

Si chiar daca Marley spunea ca viata nu va fi mereu usoara, el mai spunea si ca viata este prea scurta pentru a nu o trai asa cum iti doresti si pentru a nu iubi cu adevarat.

Iata cateva dintre cele mai frumoase citate ale lui Bob Marley care sa ne ajute sa invatam mai multe despre dragoste si viata:

1. El nu este perfect. Nu esti nici tu perfecta si voi doi nu veti fi niciodata perfecti. Dar daca el te poate face sa razi macar o data, te face sa gandesti macar de doua ori, daca admite ca este uman si ca mai face greseli, tine-l si da-i cat poti de mult.

2. Cel mai mare las e acela care trezeste iubirea unei femei fara intentia de a o iubi.

3. Adevarul este ca toti te vor rani. Trebuie doar sa-i gasesti pe cei pentru care merita sa suferi.

4. Cred sincer ca numai o data in viata gasesti pe cineva care iti poate rasturna lumea. Ii poti spune lucruri pe care nu le-ai mai spus nimanui, va absorbi tot ce spui si chiar isi va dori sa auda si mai multe.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Getty Images.