9 adevaruri minunate care vor schimba modul in care vezi viata

1
De Cristina Tudor
29 nov. 2018

Perfectiunea nu exista, nu are obiective, nu are standarde. Nu incerca sa traiesti viata nimanui. Traieste doar viata ta. Descopera cine esti, accepta-te cu bune si cu rele si invata sa te dezvolti, sa cresti, sa iti atingi propriile visuri.

1. Fiecare moment este trecator. Nimeni nu pastreaza o lista detaliata cu cele mai importante greseli ale tale sau cele mai dificile momente. Nimeni nu isi va aminti ce ai spus sau tremurul vocii cand ai avut emotii. Pe de alta parte, nu vei reusi sa te bucuri pe deplin de momentele frumoase, simple si magice ale vietii tale daca intotdeauna faci un pas in spate pentru ca iti este teama, rusine de ce va spune lumea.

2. Perfectiunea nu exista, nu are obiective, nu are standarde. Nu incerca sa traiesti viata nimanui. Traieste doar viata ta. Descopera cine esti, accepta-te cu bune si cu rele si invata sa te dezvolti, sa cresti, sa iti atingi propriile visuri.

3. De cele mai multe ori teama de a face pe plac altor persoane nu iti permite sa te dezvolti in persoana care iti doresti sa devii.

4. Doar pentru ca viata este scurta nu inseamna ca trebuie sa renunti la toate visurile tale si sa incepi sa te rasfeti cu obiceiuri toxice – cum ar fi sa cheltuiesti mai mult, sa mananci mai mult, sa mananci nesanatos, sa petreci noapte de noapte in cluburi, sa calatoresti fara scop.

5. Fericirea nu vine la pachet cu o alta persoana. Fericirea deja exista in viata ta, ea sta ascunsa adanc in sufletul tau si asteapta sa fie gasita. Invata sa te iubesti cu adevarat, sa apreciezi viata pe care o ai, sa fii recunoscatoare pentru toate reusitele si atunci vei intelege ce inseamna sa fii fericita cu adevarat.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com