4 adevaruri pe care le uitam in vremurile grele (si care pot face o diferenta enorma)

1
De Cristina Tudor
31 mart. 2022

Adevarul nu inceteaza sa existe nici macar atunci cand este uitat.

Stii cum uneori citesti sau auzi un lucru de zeci (poate chiar sute) de ori, in moduri diferite inainte ca, in sfarsit, sa il accepti in viata ta si sa ii acorzi importanta necesara? Micile adevaruri enumerate mai jos sunt astfel de „lucruri” care fac parte din aceasta categorie – lectii de viata atemporale de care multi dintre noi ne lovim de nenumarate ori de-a lungul vietii, insa le uitam din diverse motive si nu ne dam seama cat sunt de importante.

Care sunt aceste adevaruri pe care le uitam in vremurile grele? Le gasiti mai jos:

1. Momentele dificile sunt trecatoare.

Vremurile grele sunt ca furtunile puternice care zboara totul in jur. Ca un uragan care ia pe sus tot. Vestea buna, insa, este ca acesta nu dureaza la nesfarsit. Furtunile dor incredibil de tare, insa ele sunt trecatoare.

Spune-ti asta de fiecare data cand treci printr-un moment dificil: „Nu va dura o viata. Aceasta situatie este trecatoare asa cum totul este trecator in viata. Am rabdare si, intre timp, caut putere in sufletul meu de a merge mai departe.”

2. Totul se schimba in viata.

Aminteste-ti ca, oricat de frumoasa sau de dificila este o situatie acum, aceasta se va schimba. Viata este despre schimbari – acesta este singurul lucru pe care sa il stii si pe care trebuie sa il accepti. Ancoreaza-te in prezent, respira profund si spune-ti ca esti acolo unde trebuie sa fii chiar acum. Exista un timp si un loc pentru orice si fiecare pas greu pe care il faci este necesar pentru cresterea ta.

Continua sa faci tot ce poti si nu lupta impotriva destinului.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.