Afirmatii pozitive in functie de durerea/bolile pe care le ai

1
De Cristina Tudor
1 nov. 2018

Ma sperie gandul ca fiecare durere, fiecare inceput de boala este felul in care organismul meu reactioneaza la ceea ce gandesc, dar in acelasi timp ma bucur sa stiu ca pot sa ameliorez problemele fizice cu ajutorul afirmatiilor pozitive.

Pentru ca afirmatiile pozitive sa aiba efect asupra corpului si sa rezolve problema fizica, autoarea cartii „Afirmatiile pozitive”, Louise L. Hay, spune: „Uita-te la cauza mentala. Vezi daca aceasta poate fi adevarata pentru tine. Daca nu stai linistit si intreaba-te: ‘Care sunt gandurile din mine care au creat aceasta boala?’. Repeta-ti mereu: ‘vreau sa ma eliberez de sablonul din constiinta mea care a creat aceasta conditie’. Repeta-ti de cateva ori noul sablon de gandire. Considera ca esti deja in procesul de vindecare.”

In lista de mai jos vei gasi problema fizica, ce anume a adus la aceasta problema si afirmatia pozitiva pe care trebuie sa o spui cu voce tare, sa o constientizezi, sa o vizualizezi.

1. Accident cerebral – Ganduri care fermenteza asupra durerilor, dispretului si razbunarilor – Ingadui gandurilor mele sa fie libere. Trecutul este terminat. Sunt impacat.

2. Accidente – Incapacitatea de a-ti lua singur apararea. Rebeliune impotriva autoritatilor. Credinta in violenta. Eliberez sablonul din mine care a creat aceasta situatie. Sunt impacat. Sunt valoros.

3. Aciditate (ucer digestive, probleme de stomac) – Frica. Frica. Frica. Frica acaparatoare. Respir liber si deplin. Sunt in siguranta. Am incredere in procesul vietii.

4. Acnee – Neacceptare de sine. Te displaci. – Sunt o expresie Divina a vietii. Ma iubesc si ma accept chiar aici si chiar acum.

5. Adictii (dependente) – Fugi de tine insuti. Frica. Nu stii cum sa iubesti. – Descopar acum cat de minunat sunt. Aleg sa ma iubesc si sa ma bucur de mine.

6. Afte (candida bucala) – Manie la faptul ca ai luat decizii gresite. – Imi accept cu dragoste deciziile stiind ca sunt liber sa ma schimb. Sunt in siguranta.

7. Alcoolism – La ce bun? Sentiment de dezradacinare, de vinovatie, de inadecvat. Respingere de sine. – Traiesc in momentul prezent. Fiecare clipa este noua. Aleg sa-mi vad propria valoare. Ma iubesc si ma aprob.

8. Alergii – La cine esti alergic? – Lumea este buna si prietenoasa. Sunt in siguranta, ocrotit. Sunt impacat cu viata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com