7 afirmatii zilnice pentru a readuce pacea, linistea si calmul in viata ta

1
De Cristina Tudor
11 iun. 2021

Linistea, pacea si calmul sunt stari ce pot fi perturbate de situatii exterioare, ce nu tin de noi. Insa, din fericire, la noi este puterea de a readuce de fiecare data in viata noastra.

Avem deja tot ce avem nevoie pentru a trai o viata linistita. Daca eliminam stresul, nevoia de control si negativitatea din viata noastra, vom descoperi ca va ramane linistea. Este momentul sa nu mai permitem factorilor externi sa ne afecteze mentalitatea.

Pacea este disponibila pentru tine in orice moment. Depinde doar de tine sa decizi cand este acel moment. Desi poate parea dificil sa schimbi procesul de gandire, aceste afirmatii te vor ajuta sa restabilesti linistea in viata ta. Pe masura ce le repeti zi de zi, vei incepe sa te eliberezi de gandurile negative si sa nu mai permiti lucrurilor exterioare sa iti fure linistea si calmul.

Afirmatii zilnice pentru a readuce linistea, pacea si calmul in viata ta
Repetarea acestor afirmatii zilnice va deveni un obicei sanatos pentru tine. Apoi, vei descoperi ca nici nu trebuie sa te mai gandesti la asta in timp ce iti concentrezi gandurile asupra linistii interioare. Cu o viata mai pasnica, te vei simti mai fericita si mai calma.

Iata care sunt afirmatiile:

1. Renunt la toate lucrurile pe care nu le pot controla. Gasesc pace in momentul prezent, asteptand ca Universul sa imi arate drumul pe care trebuie sa merg mai departe.

2. Nu mai alerg nicaieri. Incetinesc si invat sa ma bucur de viata. Ma concentrez pe lucrurile marunte pentru ca ele sunt cele care aduc fericirea adevarata.

3. Imi pastrez calmul chiar si atunci cand lumea din jurul meu este haotica si totul pare scapat de sub control. Stiu ca si asta va trece.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.