Aroganta este o frica ascunsa. Iata cum iti fura increderea!

1
De Cristina Tudor
12 iun. 2022

Opusul increderii este frica. Nu toate fricile te trezesc in mijlocul noptii. Unele sunt ascunse si reprezinta cauzele care stau la baza lipsei de incredere in sine.
Ai pastrat vreo idee secreta pentru ca iti era frica de ceea ce ar putea crede oamenii?

Ai vreo ambitie pe care nu pare ca o poti duce vreodata la capat? Toti oamenii au diferite frici. Insa aroganta iti poate fura increderea in tine.

De ce este aroganta o frica ascunsa si cum distruge aceasta increderea in sine?

Cu totii cunoastem o persoana care este foarte increzatoare, cu un farmec natural de invidiat si care face pe toata lumea sa rada la petreceri. Insa aceasta persoana poate sa aiba propriile procese interne de gandire automata, care influenteaza actiunile si sentimentele, dar a invatat sa aiba incredere in sine. S-ar putea sa nu fie nevoie sa se gandeasca foarte mult la acest lucru si sa faca lucrurile automat sau sa aiba in spate o practica ce ii permite sa se simta increzatoare.

Aroganta este un hot al increderii

Stii ce inseamna acest lucru pentru increderea ta? Pentru capacitatea ta de a te simti confortabil in orice situatie? Gandeste-te cum te face sa te simti. Este mai putin probabil sa realizezi ceea ce iti doresti, doarece vocea interioara si credintele tale intra pe pilot automat si te tin blocat intr-o bula care are ca rezultat doar acelasi nivel de succes si nimic mai mult. Daca simti ca ai o lipsa de incredere, daca ti se pare ca vorbesti prea mult si, cu toate acestea, nu spui nimic sau daca ti se pare ca nu impartasesti nimic din ceea ce gandesti cu adevarat, poate ca este momentul sa verifici atitudinea fata de aroganta.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Foto: depositphotos.com