Barbatul Intermitent Persistent sau cum isi pierd timpul femeile care isi doresc o relatie

1
De Cristina Tudor
17 sept. 2020

BIP! pentru a va atrage atentia asupra acestui gen de barbat, care are in comun cu un BEEP de telefon intermitenta, dar si pentru a va semnaliza cum isi pierd timpul femeile interceptand gresit acest semnal.

Mai pe larg despre B.I.P. – Barbatul Intermitent Persistent

B.I.P. nu este un barbat aparte si nici unul special. Nu prea este cazul sa te intereseze pe tine sa ii faci fisa psihologica sau sa incerci sa il salvezi de la ceea ce el nu doreste sa fie salvat. Ce trebuie tu sa retii este ca Barbatul Intermitent Persistent este o pierdere de timp, iar timpul asta pierdut nu o sa ti-l dea nimeni inapoi.

Cum il recunosti?

Intermitent – B.I.P. are un buton de on si unul de off. Le va folosi pe amandoua. Va aparea in viata ta atunci cand are nevoie de validare emotionala si va disparea din viata ta atunci cand vei avea tu nevoie de el.

Fara exceptii. Tu poti sa incerci sa ii gasesti scuze spunandu-ti ca este ocupat, ca nu este hotarat, ca inca sufera dupa fosta iubita, ca este obisnuit sa fie independent sau ca are nevoie de timp sa se adapteze unei relatii, dar realitatea este ca el nu are nevoie de tine asa cum ai tu nevoie de el.

Indragostit de tine? In niciun caz. Cel putin, nu asa cum iti doresti. Ce-ar fi sa incepi sa vezi adevarul? Poate parea un adevar crud in prima faza, dar nu crezi ca este mult mai crud sa te pui pe tine in postura de a astepta sau de a trage de o relatie pe care celalalt nu o doreste?

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.