Cand vei intalni persoana potrivita vei intelege cat de usoara este, de fapt, dragostea adevarata

1
De Cristina Tudor
19 nov. 2021

Cand vei intalni persoana potrivita, te vei trezi intr-o dimineata speriata ca nu te mai gandesti la trecut.

Nu ii mai permiti acestuia sa te bantuie, ci mai degraba astepti cu nerabdare viitorul pentru ca in ochii altcuiva vezi o liniste pe care nu ai cunoscut-o niciodata.

In momentul in care, in sfarsit, vei intalni persoana potrivita pentru tine inima ta se va simti ca acasa. Nu vei mai avea dubii, nu vor mai exista intrebari fara raspunsuri, nu iti va mai fi teama de nimic. Nu vor fi nici jocuri… si atunci vei intelege cat de usoara este, de fapt, dragostea adevarata.

In majoritatea relatiilor pe care le-ai avut au existat atat de multe lucruri neclare… atat de multa confuzie. Prea multe jocuri. Prea multe semnale mixte. Prea multa durere. Prea multe lupte doar din partea ta pentru a salva iubirea.

Insa, dintr-o data, toate aceste lucruri vor disparea.

Cand vei intalni persoana potrivita va fi doar certitudine – si nu doar in tine, ci si din partea persoanei din fata ta deoarece iti va demonstra clipa de clipa cat de mult insemni pentru ea. Va incerca sa iti arate non stop cat de mult te iubeste. Va face tot posibilul pentru a te face sa te simti in siguranta.

Nu va mai trebui sa iti faci griji pentru nimic… vei fi tu insati. Vei renunta la masti si iti vei descoperi sufletul deoarece aceasta persoana te acccepta asa cum esti. Cu toate calitatile tale. Cu toate defectele. Cu bune si cu rele.

Cand, in sfarsit, vei intalni persoana potrivita iti vei da seama ca „acasa” nu a fost niciodata un loc, ci mai degraba aceasta persoana care iti da in fiecare dimineata zeci de motive pentru a zambi. Pentru a ramane unde esti acum.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com