Ce inseamna daca ai litera M in palma? Explicatiile unui specialist

1
De Georgiana Dorobantu
16 sept. 2022

Am descoperit cu totii cat de populare sunt practicile spirituale pe Instagram sau TikTok. De la astrologie, terapia cu cristale si pana la tarot, reiki sau citit in palma, se pare ca multi dintre noi au deja o pasiune pentru astfel de tehnici spirituale.

Iar poate una dintre cele mai misterioase metode de a afla lucruri interesante despre propria persoana este cititul in palma. Pana la urma, ce poate fi mai cool decat faptul ca poti afla lucruri ascunse despre tine, despre trecutul si viitorul tau, analizand liniile trasate in palma ta?

Cum sa iti protejezi energia, conform practicienilor Reiki

„Cititul in palma este o modalitate grozava de a afla mai multe despre tine si despre viitorul tau”, declara pentru hellogiggles.com Eva White, medium si vindecator. „Atunci cand este citita palma dominanta, liniile principale iti poate dezvalui slabiciunile si punctele forte”, adauga specialista. Dar ce inseamna daca liniile din palma ta formeaza litera „M”? Iata care sunt explicatiile expertei:

Ce inseamna daca ai litera „M” in palma

Ghidul pentru citit in palma

Potrivit lui White, in palma exista linia vietii, linia iubirii si linia mintii. In timp ce linia mintii reprezinta trasaturile tale mentale si personalitatea, linia iubirii arata trasaturile tale emotionale si asteptarile pe care le ai intr-o relatie. Linia vietii reprezinta sanatatea si longevitatea.

Cititul in palma pentru incepatori. Ce spun palmele despre personalitatea ta, viata amoroasa si cariera

In ceea ce priveste amplasarea si forma, linia vietii este cea mai lunga, fiind linia curbata care incercuieste degetul mare. Linia mintii este linia diagonala aflata chiar deasupra liniei vietii si se intinde catre exteriorul palmei. Linia iubirii (sau a inimii) este linia curbata plasata deasupra celorlalte doua, porneste de sub degetul aratator si se termina sub degetul mic.

Mai exista si linia destinului, care se afla de-a lungul palmei, din zona degetului mijlociu catre incheietura mainii. Aceasta reprezinta intuitia si, potrivit lui White, arata ca esti un suflet batran. „Dar nu oricine o oare”, adauga specialista. Linia destinului se uneste cu linia mintii, a inimii si a vietii pentru a crea litera M in palma.

Care este semnificatie literei „M” in palma?

„Atunci cand liniile inimii, mintii, vietii si destinului sunt conectate, pot crea aspectul unei litere ‘M’ si inseamna ca esti binecuvantat cu noroc. Este de asemenea semnul creativitatii si a unei intuitii puternice, precum si al hotararii si dezvoltarii in cariera”, mai spune Eva White.

5 cristale care alunga energia negativa

Desi toate acestea sunt lucruri bune, White spune ca persoanele care au litera M in palma se confrunta si cu dificultati. „Litera M in palma poate insemna si ca gandesti prea mult sau ca faci mai multe lucruri in acelasi timp de-a lungul vietii, ceea ce poate fi epuizant. Iar daca ai in ambele palme litera M, acest lucru sugereaza ca poti obtine rezultate remarcabile in urma eforturilor tale”, adauga ea.

Ce inseamna daca nu ai litera M in palma?

Chiar daca simti ca esti o persoana intuitiva si creativa, este posibil sa nu ai litera M in palma. „Prezenta literei M in palma nu este un lucru comun sau des intalnit”, declara White, adaugand ca acest simbol este unul rar. „Daca nu ai forma literei M in palma, nu ar trebui sa te simti descurajat. Poti avea propriile tale forme de ‘noroc’, in functie de lungimea sau adancimea liniilor”, explica specialista.

Foto: depositphotos.com