Ce isi spun in fiecare zi oamenii puternici din punct de vedere psihic

1
De Cristina Tudor
6 nov. 2019

Pacea interioara dupa care toti tanjim vine mai intai la persoanele care nu se lasa controlate de propriile ganduri, la oamenii puternici din punct de vedere psihic.

Un om cu mintea linistita si pace in suflet este un om binecuvantat, este omul care a castigat lupta cu viata si acum stie sa se bucure de fiecare raza de soare sau nor care il trezeste dimineata.

Nu a spus nimeni ca este usor sa ajungi un om puternic din punct de vedere psihic, dar nici ca este imposibil. La urma urmei, chiar de-ar parea imposibil, noua ne place sa facem posibil imposibilul. Cu exercitiu, cu rabdare, incredere si muuulta credinta, si tu poti sa fii unul dintre aceia pe care gandurile nu ii doboara. In plus, tine minte ce urmeaza sa citesti!

Ce isi spun oamenii cu minte puternica
1. Uneori este mai important sa faci ce este bine pentru tine si pentru viata ta, decat ce este bine pentru ceilalti. „Ceilalti” inseamna inclusiv familie si prieteni apropiati.

2. Sa nu te simti niciodata vinovat de faptul ca ai exclus din viata ta persoane toxice. Nu le datorezi nimic acestor persoane.

3. Apusurile sunt dovada ca, indiferent de ce se intampla pe parcursul zilei, aceasta se poate termina frumos.

4. Cei mai fericiti oameni sunt cei care daruiesc, nu cei care primesc.

5. Lumea este plina de oameni buni. Daca nu iti iese in cale niciunul, fii unul dintre ei.

6. Cuvintele nu definesc o persoana, cuvintele arata cine si-ar dori sa fie acea persoana.

7. Viata este o serie continua de schimbari naturale si spontane. Nu te opune – asta cauzeaza durere. Lasa realitate sa fie realitate. Lasa lucrurile sa decurga normal.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.