Ce spune pozitia de somn despre relatia voastra? Dormitul „spate in spate” nu e semn bun

1
De Cristina Tudor
25 nov. 2020

Stiai ca felul in care dormi ar putea spune multe despre relatia cu partenerul tau?

In urma unui studiu pe 2000 persoane, efectuat anul trecut, au fost dezvaluite cele mai populare sase pozitii de dormit – iar unele dintre ele indica multe aspecte despre ce se intampla in dormitor.

Pozitia de somn „Separarea”

Folosita de 34% din cupluri, „Separarea” este cea mai populara pozitie. Este locul unde dormi cu fata in afara, cu doar putin spatiu intre tine si partener.

Si, desi poate insemna lucruri bune – indica adesea o relatie sigura – este, de asemenea, pozitia in care cuplurile sunt cel mai probabil sa doarma atunci cand cineva este infidel.

Se spune ca acest lucru se datoreaza faptului ca partenerul inselator se abtine de la „a se apropia prea mult” in cazul in care semnele de inselaciune – de exemplu, mirosul parfumului unei alte femei – devine evident.

Pozitia de somn „Sarutul din spate”

A doua cea mai populara pozitie de dormit este „Sarutul din spate” – folosita de 22% dintre cupluri.

Se crede ca aceasta este o pozitie mult mai intima si vede cuplul dormind spate-in-spate – dar fara spatiul dintre ele – si mentinand contactul prin picioare.

Pozitia de somn „Lingura”

Lingura este cea mai populara pozitie de dormit pentru cuplurile in relatii noi, aproape jumatate dintre participanti dezvaluind ca o folosesc atunci cand au un act intim pentru prima data.

Doar 16% dintre cuplurile consacrate o folosesc, cu toate acestea, unele raporteaza ca este o pozitie dificila in care sa dormi.

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Shutterstock.com.