Cel mai frumos lucru pe care sa i-l spui partenerului de cuplu pentru a te iubi si mai mult

1
De Cristina Tudor
13 oct. 2019

Comunicarea cu partenerul trebuie sa fie una cat mai sincera astfel incat intre voi sa existe o relatie intima sigura si fericita.

Dragostea arata putin diferit in functie de fiecare cuplu.

„Invata-ma cum sa te iubesc.”

Cel mai rau lucru pe care il poti face pentru relatia ta de iubire este sa crezi ca stii ce si cum trebuie sa faci in aceasta relatie.

In realitate, nu exista nicio cale prin care sa stie cineva. Nimeni nu ne-a pregatit pentru provocarile speciale ale iubirii. Dar nu dispera – creierul uman stie sa se adapteze incredibil de usor si este capabil sa invete foarte multe lucruri. Singurul lucru care ne impiedica sa putem invata sa iubim mai bine este egoismul. Pur si simplu nu vrem sa admitem ca nu stim cum sa iubim corect. Pentru a fi scutita de povara ingrozitoare a ego-ului, repeta urmatoarele cu voce tare de trei ori: „Nu stiu ce fac cand vine vorba de a face ca o relatie de iubire sa functioneze!”.

Odata eliberata de aceasta povara si prejudecata, esti libera sa iti aplici creativitatea si inteligenta pentru a invata cum sa iubesti cu adevarat.

Cel mai minunat lucru pe care il poti spune partenerului tau este: „Invata-ma cum sa te iubesc. Iar eu te voi invata cum sa ma iubesti.”

Ajuta-ti partenerul sa te iubeasca!

Desi toata lumea stie ca relatiile intime moderne necesita munca, rabdare si compromisuri pentru a avea succes, ultimul lucru pe care vrem sa il facem este sa ingreunam drumul partenerului catre sufletul nostru. De fapt, trebuie sa ii facem treaba cat mai usoara.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com