Chiar daca are suflet bun, cand isi pierde increderea in tine e semn ca totul s-a terminat

1
De Cristina Tudor
25 sept. 2020

Nu va pleca pentru ca nu ii pasa, va pleca pentru ca nu mai putea continua sa incerce sa te convinga sa iti pese tie.

Ea va cauta orice scuza pentru a nu renunta la tine. Un lucru interesant despre oamenii cu un suflet bun este ca ei cred tot ce le spui. Nu pentru ca sunt naivi, insa cred in binele din oameni; intotdeauna aleg sa vada partile bune. Vor sa creada ca toata lumea este la fel de onesta si de matura ca ei si ca toti avem aceleasi intentii bune.

Chiar daca a vazut atat de multe situatii urate si a trecut prin probleme grave, ea alege sa vada doar binele din oameni (indiferent de cate ori a fost dezamagita).

Iti va oferi multe sanse… si ar fi bine sa profiti de ele si sa incerci sa te schimbi. Ea va fi acolo pentru tine de fiecare data, te va sustine neconditionat, va incerca sa te ajute sa te ridici de la pamant in momentele cu adevarat dificile. Indiferent de situatie, va alege zi de zi, clipa de clipa, sa te tina strans de mana si sa iti fie alaturi.

Insa… totul pana la un punct. Chiar si cele mai bune suflete obosesc. Rabdarea lor este pusa la incercare. Increderea lor este provocata de nenumarate ori. Si ajung sa se intrebe de ce doar ele depun efort in relatia in care sunt si de ce sunt ranite de fiecare data?

Ea nu se va schimba, insa te va lasa sa pleci.

Te va elibera pentru ca va intelege ca lucrurile nu se vor schimba niciodata. Ca intotdeauna ea va oferi tot ce are mai frumos si nu va primi absolut nimic in schimb… pentru ca tie nu iti pasa. Tu vrei tot ce este mai frumos din partea ei. Tu te hranesti cu iubirea, dragostea, sensibilitatea, puterea si fericirea ei.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.