Cinci moduri indirecte prin care iti spune: „Nu te mai iubesc”

1
De Cristina Tudor
5 mai 2019

Iata cateva semne ca pasiunea lui a disparut si ca despartirea bate la usa.

Povestile de iubire sunt induiosatoare din prima pana in ultima lor clipa de bucurie, de extaz, de nebunie, de gelozie sau chiar de suferinta. Cu toate astea, pe oricine intrebi, isi va aminti cu cel mai mare dor de momentele, trairile si emotiile de-nceput. Nimic nu se compara cu farmecul indragostirii, cu fluturii care zboara navalnic prin stomac la orice privire sau strangere de mana. Nu le putem avea toata viata, dar cei mai norocosi dintre noi regasesc aceste trairi, chiar daca mai putin intens, si dupa ani la rand petrecuti impreuna. Pentru altii, timpul, rutina, blazarea isi spun cuvantul si alunga fiorii iubirii. Tu iubesti ca la-nceput, dar in partenerul tau nu mai recunosti barbatul atent care te-a cucerit? Iata cateva semne ca pasiunea lui a disparut si ca despartirea bate la usa.

5 semne care iti arata ca nu te mai iubeste

Nu mai are timp pentru tine

Cu totii avem treburi. Si nu putine. Serviciu, facturi de platit, parinti si prieteni de intalnit, toate consuma mai mult sau mai putin din cele 24 de ore ale fiecarei zile. Doar ca, atunci cand iubesti, nimic nu e mai important decat persoana care locuieste in inima ta. Nu te simti intreg daca nu o vezi, nu o auzi, nu o intalnesti macar pentru cateva minute de intimitate. Prioritatile ni le alegem in functie de ceea ce simtim, nu-i asa? Daca uita sa te sune, nu-ti mai scrie sa te intrebe ce faci, daca e expeditiv si mereu amana activitatile in doi pe motiv ca e ocupat, atunci care-i locul tau in viata lui? Cine esti pentru el, incat alte treburi sau persoane sunt mereu mai importante? Daca ai ramas doar tu prinsa in mrejele iubirii, e mai bine sa le rupi si sa te eliberezi.

Nu-ti mai face declaratii

La inceput iti spunea zi de zi ca te iubeste, ca esti speciala, ca e norocos ca te are, iar acum uita si sa te sarute seara la culcare sau sa te imbratiseze cand va despartiti dimineata?

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.