Citate care te vor ajuta sa pasesti in 2019 cu speranta si optimism

1
De Cristina Tudor
30 dec. 2018

Este probabil sa te fi saturat de toate citatele care iti apar la tot pasul si care incearca sa te conving sa faci ceva cu viata ta. Te cred. Dar mai cred si ca ai ajuns la saturatie tocmai pentru ca iti doresti sa schimbi ceva, iti doresti sa fii mai bine, iar motivul pentru care citatele nu te-au ajutat este acela ca tu nu ai facut dupa cum citatul a vrut sa iti transmita.

Pentru ca citatele sa isi faca magia, nu este suficient sa le citesti si sa le aprobi, este nevoie sa crezi in ele si sa faci dupa cum spun ele. Daca citatul zice „Acorda-ti un moment de liniste”, pai atunci fa-o! Daca spune „Nu astepta; nu va fi niciodata timpul potrivit”, asta inseamna ca trebuie sa treci la carma si sa conduci chiar tu barca.

Totul sta in puterea ta, rolul citatelor este sa iti deschida ochii si sufletul, sa te ajute sa constientizezi ce ai de facut!

Pentru ca anul ce vine sa fie unul mai bun decat cel care se incheie, ti-am pregatit o mica lista cu citate care te vor ajuta sa pasesti in 2019 cu speranta si optimism.

Citate pentru 2019

Sa ai o inima care sa nu devina niciodata aspra, un calm care niciodata sa nu oboseasca si o atingere care niciodata sa nu raneasca. — Charles Dickens

Cand mintea invata sa taca, bucuria si frumusetea isi afla locul. Acorda-ti un moment de liniste. Redu viteza si gusta viata! — Hrisostom Filipescu

Nu astepta; nu va fi niciodata timpul „potrivit”. Trebuie sa incepi de acolo unde esti si sa lucrezi cu ceea ce ai; vei gasi unelte mai bune pe parcurs. — Napoleon Hill

Fa primul pas in credinta. Nu e nevoie sa vezi toata scara. Tu fa doar primul pas. – Martin Luther King Jr.

Nu spune ca nu ai suficient timp. Ai exact acelasi numar de ore intr-o zi cat le-au fost date si lui Helen Keller. Pasteur, Michaelangelo, Maica Tereza, Leonardo da Vinci, Thomas Jefferson si Albert Einstein. — H. Jackson Brown Jr.

Devii ceea ce gandesti! Ce simti atragi! Ce iti imaginezi creezi! — Buddha

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.