30 de citate care te vor ajuta sa darami toate obstacolele care stau in calea visurilor tale

1
De Cristina Tudor
22 sept. 2018

Pe masura ce te straduiesti sa faci lucruri minunate, foloseste aceste citate motivationale care iti vor oferi putere si te vor ajuta sa darami toate obstacolele si zidurile care stau in calea visurilor tale:

Daca privesti atent in jurul tau, vei observa ca exista inspiratie si energie pozitiva la fiecare pas. De la rasaritul soarelui pana la valurile marii intr-o seara calda de vara. De la cartile preferate pana la propriile reflectii. Locurile si lucrurile in care poti gasi inspiratie sunt infinite, iar partea cea mai buna este ca in fiecare zi exista o sansa de a capta aceasta energie – trebuie doar sa cauti in toate posibilitatile vietii.

Pe masura ce te straduiesti sa faci lucruri minunate, foloseste aceste citate motivationale care iti vor oferi putere si te vor ajuta sa darami toate obstacolele si zidurile care stau in calea visurilor tale:

1. “Raspandeste lumina, iar intunericul se va risipi de la sine.” – Erasmus

2. „Viata este o serie de schimbari naturale si spontane. Nu le rezista; asta creeaza numai durere. Lasa realitatea sa fie realitate. Lasa lucrurile sa curga natural inainte in orice fel doresc.” – Lao Tzu

3. “Adevarul nu este proprietatea unei singure persoane, ci comoara intregii omeniri.” – Ralph Waldo Emerson

4. „Niciodata nu este prea tarziu sa fii ceea ce ai fi putut sa fii.” – George Eliot

5. “Nu putem directiona vantul, dar putem ajusta panzele.” – Autor necunoscut

6. “Nu poti trai o zi perfecta fara sa faci ceva pentru cineva care nu te va putea rasplati niciodata.” – John Wooden

7. „Schimbarea nu va veni daca asteptam alta persoana sau asteptam alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i asteptam. Noi suntem schimbarea pe care o cautam.” – Barack Obama

8. “Pot rezuma in doua cuvinte tot ce am invatat despre viata: merge inainte.” – Robert Frost

9. „Nu spune ca nu ai suficient timp. Ai exact acelasi numar de ore intr-o zi cat le-au fost date si lui Helen Keller. Pasteur, Michaelangelo, Maica Tereza, Leonardo da Vinci, Thomas Jefferson si Albert Einstein.” – H. Jackson Brown Jr.

10. “Daca nu-ti convine ceva, schimba acel lucru. Daca nu-l poti schimba, schimba modul in care te gandesti la lucrul respectiv.” – Mary Engelbreit

11. “Nimic nu valoreaza mai mult decat ziua de azi.” – Goethe

12. „Daca nu poti zbura atunci alearga, daca nu poti alerga atunci mergi, daca nu poti merge atunci taraste-te, dar orice ai face trebuie sa te misti tot inainte.” Martin Luther King Jr.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com