Cum arata dragostea adevarata?

1
De Cristina Tudor
13 iul. 2019

De-a lungul vietii noastre ne formam o imagine a ceea ce credem ca ar trebui sa arate dragostea adevarata.

Deseori, acest proces incepe devreme cu fete care viseaza la o dragoste ca in povesti, cand isi imagineaza un cavaler in armura stralucitoare.

De-a lungul vietii noastre ne formam o imagine a ceea ce credem ca ar trebui sa arate dragostea adevarata. Deseori, acest proces incepe devreme cu fete care viseaza la o dragoste ca in povesti, cand isi imagineaza un cavaler in armura stralucitoare. Pe masura ce trec anii, lucrurile se schimba si ajungem sa cautam un partener sufletesc, o persoana destinata pentru a fi sufletul nostru pereche intreaga viata. Cautam piesa noastra lipsa din puzzle-ul iubirii adevarate.

Iata care sunt calitatile pe care le gasesti intr-o relatie in care exista dragoste adevarata:

1. Sinceritate

Sinceritatea este o componenta esentiala pentru o relatie sanatoasa. Primul pas in tratarea unei persoane cu iubire este sa fii sincera cu ea cu privire la sentimentele tale. Adesea, oamenii incearca sa ii protejeze pe cei dragi de adevar, crezand ca „ceea ce ei nu stiu nu le va face rau” sau ca apara sentimentele partenerului, insa minciuna este chiar mai dureroasa decat auzirea adevarurilor dureroase.

O lectie adevarata in dragostea reala este sa inveti sa ai incredere reciproca; tradarea increderii cuiva aduce multe daune intr-o relatie de iubire.

2. Afectiune

Afectiunea fizica este o componenta vitala a unei relatii adevarate de iubire. Aceasta nu este importanta doar in dezvoltarea unei relatii intime, ci este si un aspect esential in mentinerea relatiei vii si captivante de-a lungul anilor, cand se poate instala cu usurinta rutina.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.