Cum inveti sa fii fericita

1
De Cristina Tudor
28 oct. 2021

Trebuie sa inveti sa fii fericita. Fericirea nu este ceva ce poti cumpara sau castiga, este ceva ce esti si ce ai. Este o stare de spirit.

Puterea este un lucru pe care oamenii il considera adesea ca fiind permanent in vietile noastre. Avem impresia ca trebuie sa fim puternici non stop. Credem ca nu trebuie sa dam gres vreodata. Adevarul este ca cei mai puternici oameni cad mult si esueaza si mai mult… insa acestia rezista intotdeauna. Nu se dau batuti. Isi invata greselile si merg mai departe.

Puterea se castiga din incercari, din participarea deplina la viata. Se castiga din curajul de a iti infrunta temerile, din dorinta de perseverenta si de a te ridica dupa ce ai cazut.

Nu avem aceeasi putere pentru ca suntem diferiti. Vietile noastre difera foarte mult. Cu totii avem limitele noastre, insa forta interioara este descoperita atunci cand aceste limite sunt incercate si testate.

Trebuie sa inveti sa fii fericita

Fericirea nu este ceva ce poti cumpara sau castiga, este ceva ce esti si ce ai. Este o stare de spirit. Uneori, oamenii cred ca daca ar primi un anumit loc de munca, daca s-ar muta intr-o anumita casa, daca ar avea un anumit venit in conturi, daca ar fi alaturi de o anumita persoana… vor fi fericiti. Insa lucrurile nu functioneaza deloc asa. Viata nu functioneaza asa.

Fericirea este ceva ce alegi in ciuda tuturor dificultatilor cu care te confrunti. Fericirea este un sentiment pe care il dezvolti chiar si in mijlocul celor mai dureroase evenimente ale vietii. Fericirea este o alegere pe care o poti face.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pexels.com.