Cum sa gasesti recunostinta cand totul merge gresit in viata?

1
De Cristina Tudor
1 sept. 2020

Exista intotdeauna, dar INTOTDEAUNA, ceva pentru care sa fii recunoscatoare. Sa nu uiti asta niciodata.

Cat de des renunti sa te mai gandesti la cum ar trebui sa arate viata ta si alegi sa fii recunoscatoare pentru cum este acum indiferent de situatie?

Provocarea noastra pentru tine astazi este sa incepi sa alegi altfel – nu permite lucrurilor pe care nu le poti controla sa te faca nefericita.

Cea mai mare diferenta dintre linistea sufleteasca si stres este atitudinea. Totul consta in modul in care alegi sa privesti o situatie si ce decizi sa faci cu ea. Aminteste-ti ca viata nu este un drum lin; nu stii ce iti va aduce viitorul. Asadar, cea mai buna strategie pentru a trai este sa folosesti ce ai mai bun, mai frumos si mai pozitiv in momentul prezent chiar si atunci cand acesta este departe de a fi perfect…. de fapt, mai ales atunci cand este departe de a fi perfect.

Viata, cu toate urcusurile si coborasurile ei, intorsaturile neasteptate, planurile anulate, te-a adus unde esti acum. A fost nevoie de fiecare situatie complicata, confuza si dureroasa pe care ai trait-o pentru a ajunge aici si acum.

Si, daca ai curajul sa recunosti ca esti putin speriata si ai abilitatea de a zambi chiar si atunci cand plangi, curajul de a cere ajutor cand ai nevoie si intelepciunea de a profita de lucrurile frumoase (chiar si putine sau marunte) care apar in viata ta, atunci ai tot ce iti trebuie pentru a fi fericita cu adevarat.

Cum sa gasesti recunostinta cand totul merge gresit in viata ta?

Fetele, locurile, situatiile si obligatiile obisnuite pe care ne bazam si cu care interactionam zilnic ne coplesesc uenori – mai ales atunci cand fac parte din viata noastra de mult timp.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.