Cum sa-l faci sa se indragosteasca nebuneste de tine si sa ramana asa toata viata. 2 reguli esentiale

1
De Cristina Tudor
19 iul. 2021

Vrei sa se indragosteasca nebuneste de tine si sa ramana asa toata viata? Cine nu ar vrea?! Dar, pentru asta, trebuie sa respecti 2 reguli esentiale!

Cu siguranta ai avut o relatie cu un barbat care la inceput facea tot felul de lucruri pentru a te surprinde, cum ar fi sa vina cu planuri geniale si sa iti arate cat de mult ii pasa. Si, apoi s-a oprit. Odata ce nu a mai facute aceste lucruri pentru tine, te-a facut sa pierzi acel sentiment de fluturi in stomac, sentimentul care obisnuia sa te innebuneasca de entuziasm sa-l vezi si sa fii cu el.

Ei bine, realitatea este ca barbatii trec prin aceeasi situatie ca si femeile. Atunci cand o relatie incepe sa devina confortabila si chiar o rutina, pasiunea intensa pe care un barbat a simtit-o candva incepe sa dispara in unele cazuri.

Dar, ceea ce se pierde nu se refera doar la latura fizica a relatiei, are legatura cu atractia emotionala.

Atractia emotionala este ceea ce face ca un barbat sa se deschida, sa-si impartaseasca sentimentele si sa se conecteze cu o femeie la un nivel mai profund decat cu altcineva din viata sa. Este ceea ce leaga un barbat de o femeie pe termen lung.

Dragoste cu forta nu se poate!

Atunci cand un barbat cere sau creeaza distanta sau spatiu o face pentru ca o buna parte din aceasta atractie emotionala a disparut. Si, este tentant sa incerci sa-i opui rezistenta si sa te agati mai strans de el, dar asta nu face decat sa il indeparteze si mai tare.

Acest lucru se intampla pentru ca, in mod normal, oamenii tind sa-si doreasca sa fuga de ceea ce se indreapta spre ei. Va simti ca fortezi apropierea si isi va dori sa iasa din ea.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.