Cum sa lucrezi in parteneriat cu Universul

1
De Cristina Tudor
5 oct. 2018

Universul comunica cu tine si devii din ce in ce mai constienta de asta. Uneori, simti nevoia sa te opresti din ce faci si sa te minunezi de miracolul existentei. Poate fi vorba de un apus de soare. Sau de un nor in forma de inima.

Sau de momentul in care te conectezi cu talentul tau si ti se umple sufletul de bucurie. In acel moment totul devine curgere. Iar tu esti ca apa. Iti dai seama ca esti conectata la un puternic camp de constiinta universala.

Acest camp energetic raspunde la tine si la vibratia ta. Aceasta se manifesta prin gandurile. vorbele si faptele tale si variaza de la o clipa la alta, de la o zi la alta. Unele dintre ele, in special cele determinate de credinte, sunt dominante si implicit au o forta mai mare de manifestare. Campul cuantic este mult mai receptiv la acestea decat la unele transmise sporadic. De aceea, cu cat te concentrezi mai mult asupra a ceea ce nu merge, ceea ce te supara, ceea ce iti lipseste, acestea se amplifica. Cu cat opunem mai mare rezistenta la ceva, cu atat acel ceva tinde sa persiste.

Atunci cand vrei sa iti schimbi viata, nu este suficient sa actionezi doar la exterior. Este nevoie sa iti schimbi vibratia. Sa incepi sa iti spui alta poveste despre tine, despre viata, despre ce te inconjoara. Cu timpul, intentiile si emotiile tale genrereaza rezultate din ce in ce mai rapid. Fii atenta la ele si vei stii unde anume ai de lucru, la ce anume este nevoie sa renunti daca vrei sa traiesti altfel.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com