Daca iti este destinat, nu va trebui sa te intrebi in fiecare zi daca te iubeste sau nu

Cristina Tudor1
De Cristina Tudor
9 nov. 2019

Daca iti este destinat… simti cu toata inima ta.

Daca iti este destinat, nu va fi o relatie toxica. Nu iti va scoate la iveala nesiguranta, temerile, fricile, defectele. Din contra, te va iubi pentru ceea ce esti, te va aprecia, te va sustine si va aduce pace in viata si in inima ta.

Daca iti este destinat, nu se va simti ca o povara. Nu va trebui sa explici nimanui de ce nu este alaturi de tine in momentele dificile. Nu va trebui sa te bagi la somn intrebandu-te ce se intampla si daca este bine sa fii in aceasta relatie. Din contra, vei fi sigura ca esti acolo unde trebuie sa fii. Vei fi sigura ca este potrivit pentru tine.

Daca iti este destinat, nu simti ca fiecare zi este precum o lupta continua. O luptacu tine insati pentru ca il lasi sa faca ce vrea cu sentimentele tale. O lupta cu prietenii tai deoarece vad ca te multumesti cu mai putin decat meriti. O lupta pe care o duci cu iubirea pentru ca o parte din tine stie ca nu ar trebui sa fie atat de greu, insa cealalta parte inca nu poate sa renunte.

Daca iti este destinat, nu va trebui sa cauti semne, sa ceri sfaturi sau sa cauti confirmarea ca este corect. Sufletul tau va stii. Va simti ca este fix acolo unde trebuie sa fie. Va fi in siguranta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.