Daca partenerul de cuplu face aceste lucruri inseamna ca esti dragostea vietii lui

1
De Cristina Tudor
30 iun. 2019

Nu subestima niciodata influenta unei persoane cu care intentionezi sa iti impartasesti viata.

Relatia ta joaca un rol important in viata ta; la fel si partenerul de cuplu. Iata care sunt cele mai importante lucruri la care sa fii atenta. Daca persoana iubita le face inseamna ca este innebunita dupa tine:

Face aceste lucruri? Daca da, esti o norocoasa!

Nu subestima niciodata influenta unei persoane cu care intentionezi sa iti impartasesti viata. Relatia ta joaca un rol important in viata ta; la fel si partenerul de cuplu. Iata care sunt cele mai importante lucruri la care sa fii atenta. Daca persoana iubita le face inseamna ca este innebunita dupa tine:

1. Iti ofera atentie. Indiferent de ce se intampla, el este acolo pentru tine. Te asculta, te intelege, te sustine neconditionat (chiar si atunci cand nu este de acord cu tine).

2. Nu uita niciodata sa iti ofere complimente. Mai mult, de cele mai multe ori te surprinde in cele mai banale momente si iti spune ca esti frumoasa cand abia te-ai trezit sau ca arati minunat cand porti pijamale prin casa.

3. Nu ii este teama sa renunte la mastile de barbat puternic si sa isi deschida sufletul in fata ta pentru ca stie ca vulnerabilitatea nu este o slabiciune.

4. Face compromisuri pentru ca relatia voastra sa fie din ce in ce mai puternica.

5. Nu incearca sa te schimbe. Te accepta pentru ceea ce esti.

6. Este mandru sa fie vazut cu tine. Intotdeauna te tine de mana, te imbratiseaza si te saruta cu pasiune.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.