Daca raspunzi cu „Da” la aceste intrebari, relatia ta e mai puternica decat crezi

1
De Cristina Tudor
2 apr. 2022

Fiecare cuplu este unic, insa despre unele relatii spunem ca sunt sanatoase, puternice, frumoase si echilibrate.

Ce inseamna toate acestea? Cel mai probabil rezumam calitatea unei relatii la modul in care partenerii implicati se simt. Sunt ei fericiti? Se simt iubiti? Ti-am pregatit 10 intrebari, iar daca la acestea raspunzi cu DA, foarte probabil relatia ta este una matura si sanatoasa.

Daca raspunzi cu DA la aceste intrebari, relatia ta e mai puternica decat crezi

Aceste intrebari sunt bazate pe mai multe studii realizate de catre psihologi de-a lungul timpului, in urma analizei dinamicii cuplurilor. Daca vei raspunde afirmativ la acestea, te numeri printre acele persoane care au reusit sa construiasca o relatie de cuplu echilibrata, puternica, sanatoasa si matura.

Poti fi tu insati in relatia ta?

Daca in fata partenerului poti fi asa cum simti, cum gandesti, fara sa iti ascunzi slabiciunile si vulnerabilitatile, inseamna ca te simti in siguranta in relatia ta, protejata si acceptata.

Mai mult decat atat, daca nu incercati sa va schimbati unul pe celalalt, ci pur si simplu va acceptati asa cum sunteti, cu siguranta sunteti foarte compatibili.

Esti inteleasa atunci cand nu iti mai poti tine emotiile in frau?

Stiai ca un copil, cand plange si este furios, isi priveste parintele in ochi? Aceasta se intampla pentru ca fiecare dintre noi avem nevoie de empatie, intelegere si acceptare chiar si atunci cand suferim si/sau ne-am pierdut controlul.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: depositphotos.com