9 decizii importante pe care trebuie sa le iei chiar acum. Nu le mai amana, viitorul nu te asteapta!

1
De Cristina Tudor
11 mai 2020

Elibereaza-ti mintea si traieste-ti viata.

Iata care sunt cele mai bune decizii pe care sa le iei chiar acum:

1. Alege sa fii prezenta. Alege sa traiesti viata pe care o ai acum; sa te bucuri de ce se intampla in acest moment – pentru ca aceasta este viata ta. AICI si ACUM conteaza.

2. Alege sa lasi trecutul in urma ta. Tu actionezi gandindu-te ca esti impotriva lumii insa, de fapt, esti impotriva ta. Ai incredere ca totul va fi bine in timp ce faci pasi marunti pentru a merge mai departe cu viata ta. Nu va fi usor, insa va fi posibil.

3. Alege sa faci alegeri constiente. Sa traiesti cu adevarat inseamna sa faci schimbari in viata ta, sa faci alegeri potrivite, sa creezi amintiri in acest moment. Asadar, ce alegi?

4. Munceste din greu pentru fericire. Fericirea nu este o stare sufleteasca trecatoare; este o alegere a stilului de viata care necesita puterea de a depasi momentele dificile si de a face tot ce este necesar pentru ca ziua de azi sa fie mai buna.

5. Alege sa mergi mai departe. Nu lasa ce nu poti face sa te opreasca din ceea ce poti face. Indiferent de obstacolele care stau in calea ta, tu alege sa mergi mai departe.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.